...
Tilbud

INsight – Antioxidant Rejuvinating Shampoo- Glansgivende

(8 kundeanmeldelser)

89,00 kr.179,00 kr.

INsight Antioxidant shampoo- Naturlig, Vegansk og Bæredygtig Hårpleje!

INsight Antioxidant Shampoo er den naturlige løsning til dit skadede og stressede hår, uanset årsagen. Denne serie passer til en bred vifte af hårtyper og tilbyder dit hår en effektiv antioxidantbehandling mod skadelige påvirkninger fra faktorer som støv, sollys, vand, almindeligt slid, varmeskader og kemiske skader.

Beskyt dit hår og giv det den pleje, det fortjener, med INsight Antioxidant-serien. Så kan dit hår opnår glans, som det fortjener

Vores Antioxidant-serie er sammensat af hele 97% naturlige ingredienser og er fuldt ud vegansk. Den er også beriget med økologisk gulerods-ekstrakt og et kraftfuldt antioxidant Phytocomplex, der omfatter sojasmør, jojobaolie og hasselnøddeolie.

PrisgarantiOriginale produkter garanti -Vi forhandler kun Originale vare

INsight Antioxidant Shampoo- Naturlig, Vegansk og Bæredygtig Hårpleje!

Vores Antioxidant-serie er sammensat af hele 97% naturlige ingredienser og er fuldt ud vegansk. Den er også beriget med økologisk gulerods-ekstrakt og et kraftfuldt antioxidant Phytocomplex, der omfatter sojasmør, jojobaolie og hasselnøddeolie.

INsight Antioxidant er den naturlige løsning til dit skadede og stressede hår, uanset årsagen. Denne serie passer til en bred vifte af hårtyper og tilbyder dit hår en effektiv antioxidantbehandling mod skadelige påvirkninger fra faktorer som støv, sollys, vand, almindeligt slid, varmeskader og kemiske skader.

Beskyt dit hår og giv det den pleje, det fortjener, med INsight Antioxidant-serien. Så kan dit hår stråle og glans, som det fortjener

Er du interesseret i INsight Antioxidant se pakkeløsning

__________________________________

Salt og klorvand og afrensende shampoo

Til dit skadede og tørre hår som også mangler fugt og glans eller som har fået lavet en lysning/ blonde hår, striber i håret, hel farve, balayage hår.

INsight Shampoo Antioxidant har en god rensende effekt på salt og klorvand. Er derfor også en god sommer serie og rigtig velegnet til dine rejser . I hverdagen herhjemme er den også god på grund af at vores vand indeholder mange forskellige stoffer, som kan give et gulligt skær i dit lyse hår. INsight  Antioxidant en rigtig god shampoo som renser dit hår for de forskellige stoffer som kan forårsage gulligt hår. Er dit hår blevet for gulligt har INsight en serie Blondt hår 

INsight Hårpleje er for syntetiske farvestoffer, parabener og MIT
denne Naturlige hårpleje, er uden syntetiske farvestoffer og ingen sulfater

HOW TO USE

INsight shampoo fordeles jævnt på vådt hår og skylles grundigt efter vask. Brug altid conditioner eller mask/ kur i dit hår, så hårstrået bliver plejet ordenligt!

Find hårpleje til tørt og skadet hår

Ingrediensliste:

Aqua (Water), Sodium Coceth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Laureth Sulfosuccinate. Corylus Avellana (Hazel) Nut Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil. Glycine Soja (Soybean) Oil, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract. Hydrogenated Vegetable Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter. Tocopherol, Parfum (Fragrance), Polyquaternium-10, Citric Acid, Sodium Chloride. Glycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

Yderligere information

Vægt 0,500 kg
Størrelse

100 ml, 400 ml

8 anmeldelser af INsight – Antioxidant Rejuvinating Shampoo- Glansgivende

 1. Jette

  Lækker shampoo , efterlander håret glansfuldt og lækkert

 2. Sabrina

  FANTASTISK PRODUKT. Bruger den både på mig selv med glat hår og på min datters hår med krøller. Helt igennem fantastisk produkt man får virkelig kvalitet for pengene. Aldrig har jeg oplevet at kunne rede vores hår i med fingrene før jeg stødte på denne shampoo. 10+ stjerner herfra!

 3. Amanda

  Skøn shampoo, der giver følelse af volume og velvære.

 4. Anne-Marie

  Virkelig lækker shampoo der efterlader et smukt og lækkert hår.

 5. Sanne Skifter

  Jeg har i en periode brugt denne og tilhørende conditioner. Jeg er meget vanskelig med dufte men jeg er vild med den milde friske duft. Produkterne er fantastiske. Normalt vasker jeg hver dag men med disse produkter kan jeg nøjes med hver anden dag.

 6. Charlotte Egeborg

  Må lige tilslutte mig de andre anmeldelser
  Jeg kan sagtens mærke forskel på håret efter jeg er begyndt at bruge denne shampoo
  Ja har flere i insight serien

 7. Carolina Andersen

  Det er ikke ligegyldigt, hvad jeg bruger af produkter til mit hår, så jeg er meget kræsen med kvaliteten. Men denne shampoo er virkelig god! På alle måder.

 8. Pia

  Virkelig en serie der sætter gang i håret man kan mærke hvordan håret bliver opbygget fra gang til gang, kan klart anbefale den, jeg har både den og den der giver fugt

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *