...
Blondt hår

INsight Blondt hår

Garanti Vi forhandler udelukkende garanteret originale produkter!

INsight Blonde – 

Den perfekte løsning til blondt hår reparerer skade hår.

INsight Blonde er en rigtig god løsning til afbleget hår eller lysfarvet hår med striber eller balayage. Den findes i Blonde Shampoo og Maske, der reparerer det skadede hår, samtidig med at det efterlader det i en flot naturblond kold farve Produktet skiller sig ud fra andre silverhårprodukter og er af frisørkvalitet.

INsight Blondt hår

INsight Blonde den perfekte løsning når håret trækker gulligt over uden at skade hårstrået

INsight blonde er rigtig god løsning til afbleget hår eller lysfarvet hår, striber i håret og Balayage hår

Blonde Shampoo og mask

Reparerer det skade hår mens den efterlader det i den flottes naturblonde kold farve som sjælden er set blandt silver hår produkter. – Så er du på udkig efter frisør kvalitets hårprodukter er du havnet det helt rigtige sted.

Hvorfor bliver håret gulligt ?

Når du er lysfarvet, har blondt hår med striber, Bayalge, eller striber i håret har det en tendens til at trække gulligt over. Dette skyldes vejrforhold og vores vand som indeholde forskellige stoffer, og et lyst hår er mere porøs og tager meget mere i mod og ender med et uønskede gulligt skær.

Når håret bliver gult, kan det skyldes forskellige faktorer som vejrforhold og kemikalier i vandet. Lyst hår er mere porøst og har en tendens til at absorbere uønskede gule eller orange toner. INsight Blonde tilbyder en løsning til at fjerne det gullige skær fra blondt hår ved hjælp af violette og blålige Farvepigmenter i deres shampoo og maske.

Sådan fjerner du gulligt skær fra blondt hår

Ved at bruge shampoo og hår mask der indeholder henholdsvis violette og blålige farve pigmenter. De går direkte ind og neutraliserer uønskede gule til orange toner i det blondt hår.

Hvordan undgår man gult hår ved afblegning?

Hvis du skal gå fra mørke blond hår til blondt hår er denne proces lidt vanskeligt, da mørke toner indeholder mange gullige toner. Så du kan nok ikke undgå silver shampoo og silver mask som er det samme som blonde shampoo og mask.

Hvordan finder man den rigtige hårfarve?

Det afhænger også af din hud undertone. Men du er ikke i tvivl om den blonde farve passer dig, et godt råd er at starte med striber i håret eller Ombre hår, dette er en mere naturlig overgang og let at at få uønskede gule eller orange farver ud af håret ved brug af blonde shampoo og blonde mask.

Blonde hair fra INsight er det samme som silver shampoo og silver Mask men indeholder op til 98% naturlige ingredienser som er særlig plejende for håret, der er perfekt til blonde hår