Tilbud

INsight Hårplejesæt Shampoo-Mask-Conditioner

(2 kundeanmeldelser)

548,00 kr.

INsight hårplejesæt – Shampoo, Mask, Conditioner

Reparerer, plejer dit hår 

I INsight hårplejesæt får du nøjagtig den rette pleje som håret har behov for, du finder hårplejesættet i mange varianter, en særlig god pakkeløsning til alle hårtyper. Find din favorit som gør dit hår blødt og lækkert igen. INsight Hårpleje findes i 100ml shampoo og Conditioner 

 

INsight hårplejesæt - Shampoo, Mask, Conditioner

INsight hårplejesæt  er der minimum 96% naturlige ingredienser i alle produkterne. Der bliver anvendt genanvendt polyester flasker og ydermere bliver INsight dyrket på egne marker i Italien. INsight er veganske samt fri af syntetiske farvestoffer.

INsight Hårpleje findes i 100 ml shampoo og Conditioner

Der er masser af gode egenskaber, men disse fordele giver et klart indblik i, hvad INsight er for et mærke. INsight hårpleje produkter passer til alle hårtyper, hvor du kan vælge det eget unikke hårpleje program.

INsight hårplejesæt Shampoo, Mask, Conditioner flere varianter tilbudspakke INsight Antioxidant , Insight Dry Hair, Insight Damaged hair, IN sight anti frizz, Insight Sensitive skin

_____________________________________

Hvad skal først i håret ?   Shampoo Mask og conditioner

INsight Hårplejesæt - Anitoxidant Tilbudspakke

Egner sig til dig der har skadet hår fra sol eller varmeredskaber, og ønsker meget glans i dit hår. Udover det er den god ved afrensning af saltvand, klorvand, eller hvis du bor i dele af Danmark, hvor der er okker i vandet. I antioxidant serien findes der en spray som giver rigtig god glans og har filter mod solens stråler. Antioxidant er meget velegnet til vintermånderne afhjælper statisk elektrisk hår.

INsight Hårplejesæt -Dry Hair Tilbudspakke

En hårpleje serie til tørt hår. Den er også velegnet til fint hår, hvilket betyder at dit hår ikke falder sammen ved brug af Dry Hair. Har du lange længder  og tørt hår vil jeg anbefale dig at investere i en hår mask i dry hair serien.

Color-Hair Tilbudspakke

Er en hårplejeserie, der henvender sig til dig med farvet hår. Den tilfører glans til dit farvet hår og er meget  farvebevarende. Et godt valg, når du har indfarvet dit hår. Jeg ser tit på min vej at folk der har farvet deres hår har et mat skær. Det skyldes enten at de anvender en billig hårpleje eller de selv farver deres hår. Med INsight hårpleje får du en rigtig god kvalitet som samtidig er meget drøg i brug.

INsight Hårplejesæt- Daily Use Tilbudspakke

Egner sig til hele familien eller til dig, der vasket dit hår hyppigt – giver fylde og er meget mild. Et rigtig godt valg hvor familien kan bruge det samme sæt , Daily Use er så mild at børn fra 6 år alderen kan anvende den. Er også egnet til den kvalitet/ miljø bevidste familie. Er der mindre børn har INsight Sensitive skin serien som også har Cosmo mærket.

Anti-Frizz Tilbudspakke

Egner sig til dig med kruset hår eller krøller samt til dig, som vil ønsker et mere glat hårstrå, har dit hår tendens til frizzi er INsight Anti frizz et godt valg af hårpleje, giver glans og er en meget høj kvalitet, Et velplejet hår er også meget nemmer at håndteret.

Sensitive Skin Tilbudspakke

Egner sig til dig med en følsom hovedbund og hud. Den henvender sig også som en rigtig god familie shampoo.  Kan godt anvendes af børn fra 3 års alderen. Den har Cosmos Mærket, hvilket betyder meget allergi venlig. Der er lagt stor vægt på kvalitet /miljøvenlighed i alle INsight hårpleje produkter.

Damaged Hair Tilbudspakke

Egner sig til dig, der har fået lavet kemi behandling i dit hår. Det kan være lyse striber eller andre former fro behandlinger. Da damaged hair er en hårpleje serie med proteiner, vil den bygge dit hårstrå op, så dit hår bliver meget nemmere at håndtere. Efter vask kan håret godt føles hårdt, så derfor er det rigtig vigtigt at anvende conditioner for at lukke hårets skællag igen og her kan jeg anbefale at bruge en hår mask til at reparere og genopbygge dit skadede hår ordentligt.

Se flere Pakkeløsninger

Normalpris 747 kr

Yderligere information

Vægt 1,200 kg
variant

Antioxidant, Dry Hair, Color Hair, Daily Use, Anti-Frizz, Sensitive skin, Damaged Hair

2 anmeldelser af INsight Hårplejesæt Shampoo-Mask-Conditioner

  1. Line

    Super lækre produkter, dufter fantastisk! Meget drøje i brug.

  2. Christine Carstens

    Dejlige produkter for håret

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *