...
Seliar Hårpleje Gode råd til pleje af dit hår

Gode råd til pleje af dit hår

Hvordan undgår man gult hår ?

Når du har fået lavet striber, balayage eller andre former for lysfarvninger trækker håret som regel gulligt over om ikke andet med tiden, fordi vores vand indeholder forskellige ting, og et afbleget hår er mere porøs end et ikke bleget hår.

Men det er der råd for INsight Blonde er en serie som præcis dækker et porøs hår. Blonde produkter tilføre optimal pleje efterlader håret i bedre stand, med en smuk blond farve. Cold undertone uden at blive helt blåligt eller violet. Hold da selv øje med hvor mange gange du behøver i træk. Indeholder 97- 98 % naturlige ingriendser den perfekte SOS til det skade lyse hår.

Er din hår meget ødelagt anvend da en hårolie som plejer og beskytter håret.

Gode råd til pleje af dit hår- Hvordan får man fyldigt hår?

Fint og tyndt hår mangler ofte fylde eller man ønsker mere fylde på håret, mine bedste råd er find den shampoo og conditioner der passer til hårtypen og som ikke tynger håret ned, er dit hår samtidigt kemiskadet brug mindst en gang om ugen en mask,eller en reparerende leava-in spray fra INsight damaged  brug stylingsprodukter der giver fylde og plejer dit hår.

Hvilken shampoo er bedst til krøller ?

En god shampoo til krøller skal være en der tilfører krøllerne masser af fugt, men som regel er det næsten aldrig nok at kun at anvende shampoo til krøller brug altid mask og afslut med conditioner, derved får du langt smukker krøller frem. Se også Elastic Curl 

Langt hår og krøller fugt dit hår kom mask i længderne vask kun ved hovedbunden, lad virke som kuren anbefaler, skyl godt kom balsam i håret lad virke, sådan bygger du mere fugt og pleje ind i hårstrået sparre et trin + skåner dine længder.

Brug stylings produkter der er Anti frizz og afslut med hårolie  de dage hvor håret ikke bliver vasket brug en fugtgivende spray til at friske dine krøller op med, falder dit hår sammen kan jeg anbefale en tør vask

Hvorfor skal jeg bruge hår kur / Mask? 
– HårKur Mask hvorfor er det vigtig?

Det INsight Mask gør, er at genopbygge og reparerer hårstrået, så håret igen bliver sundt. Samtiden virker en INsight Mask  forebyggende på spaltede spidser, som betyder at håret ikke knækker så nemt.

Hvorfor skal man bruge balsam efter hårkur?

Conditioner fra INsight gør det at den lukke hårstrået`s skællag i, så håret bliver beskyttet, samtiden med at holder på den genopbyggende pleje fra INsight Mask, og ikke mindst for at undgå hår der kruser og knækker. Conditioner lægger sig som en tynd beskyttende hinde, som samtidig får håret til at se sundt og glansfuldt ud. Se bedste balsam

Hvorfor klasker mit hår?

Det kan der være flere grunde til se insight til fylde Når dit hår nemt har en gerne vil  klaske sammen, vil det være en fordel at vaske håret om morgenen, inden du styler det. Et nyvasket hår har meget mere fylde end det lidt fedtede hår, hvis du vasker om morgen i stedet for om aftenen, hvor du har sover på det, vil det være at meget bedre.

Hvor mange gange om ugen skal man bruge hårkur?

Så tit skal du bruge en fugtgivende mask: Du bør bruge en fugtgivende hår maske mindst gang i ugen, men hvis dit hår er meget tørt eller skadet, har du en perioder hvor du oplever, at det er mere tørt end normalt, så er det godt at anvende hårkuren 2-3 gange ugentligt, indtil håret kommer tilbage til normalen skift mellem til den til tørt hår og den til skadet hår.

Kan man have hår kur i for længe?

Det er en god ting at læse, hvordan du præcis bruger kuren. – Alle Mask har en virketid, og hvis virketiden ikke udnyttes, så har Hårmasken ikke fungeret, repareret eller trængt ind i håret optimalt og du få så ikke det gode resultat.

Hvad bruger man Conditioner til?

Alle Conditioner har til formål at lukke håres skællag, så håret ikke bliver tørt og ødelagt. Husk at lad den sidde i håret lidt

Hvad er forskel på balsam og conditioner?

Balsam og conditioner er det samme.  Det er er bare på to forskellige sprog.

Hvordan bruges en hår kur ?

Sådan bruger du en Hårkur !Håret har godt af en kur en til to gange om ugen. Når du påfører mask så er det vigtig, du har for øje hvor meget vand dit hår indeholder, jo mere vådt dit hår er jo mere fortynder du din mask.

Hvis du har længde på dit hår start med mask i længderne vask kun ved hovedbunden lad det sidde i skyl og afslut med conditioner, denne metode genopbygger du dit hårs længder.

Hvad gør man når håret knækker?

Hvis du fået for mange kemibehandlinger eller selv farver dit hår, så er det proteiner du skal pleje håret med. knækker håret helt nede ved hårrødderne,er det både kosten og vitaminer og mineralunderskud, du bør kigge på.

Hvilken hårkur, shampoo og hårkur skal jeg vælge?

INsight Hårpleje har lavet et professionel hårplejesystem hvor du kan vælge mellem de forskellige produkter, det vil sige at alle hårprodukterne kan blandes efter din hårtype eller hovedbund. De bedste mask er dem der passer til lige netop dit behov, alle INsight mask går ind og genopbygger hårstrået indefra.

Alle INsight`s, shampoo mask eller conditioner er med økologisk ingredienser, minimum 96% naturlige 100% vegansk, bæredygtighed og miljøvenlige fri af sulfater Læs mere under INsight. som plejer dit hår intensivt. Tilbudpakker

Hvilken shampoo og balsam skal jeg bruge?

Alle INsight Shampoo er skånsom ved håret og huden, og de indeholder udelukket naturlige dufte, stort set alle shampoo Mask og conditioner er godkendt til grøn salon en stor del er endda også godkendte til Curly Girl metoden.

Men kan du ikke tåle nogen form for duft se Her

INsight er smækfyldt med fugtgivende og plejende ingredienser. Hårplejeprodukter   som er uden sulfat, er også godt at kikke efter, de kan skubbe til udtørring. Du kan supplere din hårvask med en mild hårkur eller anvende hårolie, som en ekstra beskyttelse.

Hvordan undgår man at håret knækker?

Du kan undgå knækket hår ved den rigtige hårpleje og gøre de ting der skal til. Ved hver vask brug altid mask og afslut med conditioner, pas på for mange afblegninger  og slet ikke hjemmefarver. Det er som regel på grund af tørhed eller udpint hår som mangler proteiner og sidst men ikke mindst køb sulfat fri hårpleje

Hvis dit hår knækker ved hårrødderne skal du også se på vitaminer og mineraler  og kosten.