Hudpleje

Glow Nordic Naturlige Hudpleje

Glow Nordic naturlige Hudpleje får din hud til at se friskere ud

Den er rig på naturlige antioxidanter, som bekæmper huden i at blive grå og kedelig. Den stimulerer blodcirkulationen og styrker din huds udseende samt beskytter og opstrammer huden.

Derudover har hudplejen en blid, diskret duft af roser. Rosenbladene indeholder en olie, som skaber en helt særlig effekt på vores hud. En Effekt som ikke mange andre planter på samme måde kan ”prale af”

Derfor har Glow Nordic udviklet sine helt egne naturlige og effektive hudplejeprodukter, som netop indeholder den eksklusive fine rosenolie.

Rosa Damascena er fremstillet af aktive planteingredienser, som består af meget små molekyler. Disse trænger i dybden af huden, som er altafgørende for de bedste resultater.

Rosen i sig selv kan berolige huden, har en helbredende effekt, selv på sensitiv hud. Den bekæmper inflammationer, mindsker eksem, og reducerer rødme. Læs om rosenolie til huden

Rosa Damascena i den helt rigtige blandingsform giver huden sin naturlige glød og fine linjer reduceres og elasticiteten øges.

De 3 simple trin i Glow Nordics Hudpleje er: Rense – Fugte og Pleje.
Produkterne er yderst effektive og har en fin og forførende duft – er meget nem at anvende. Glow Nordic hudpleje er spækket med naturlige Antioxidanter og alle de vitaminer huden har behov for.

Bulgarien er kendt for sine enorme store rosenplantager. (Rose Valley)

Det er derfra, at man eksporterer den fine Rosa Damascena olie til Frankrig, som er en af de største producenter indenfor hudpleje og parfume.

Glow Nordic er en skøn og effektiv hudplejeserie, som samtidig giver følelsen af luksus og velvære.

Interessante fakta – vidste du at:

. Der bruges 3000-3500 kg rosenblomster til at fremstille 1 kg. rosenolie.

. Verdens højeste kvalitet i rosenolie kommer fra Bulgarien.

. Rosenolie er en af de dyreste planteolier, der eksisterer og med størst indvirkning på huden – men må aldrig bruges i ren form.