...
Tilbud

Håndcreme-Rosenserien Økologisk håndpleje

(3 kundeanmeldelser)

Original price was: 159,00 kr..Current price is: 149,00 kr..

Forny dine hænder med vores håndcreme!

Rosenserien præsenterer en forfriskende og nærende håndcreme, der er 100% naturlig og 88% organisk certificeret. Vi er stolte af at tilbyde en vegansk formel, der er skånsom mod dine hænder og vores planet. Slip af med tørre hænder ved hjælp af vores vidunderlige håndcreme, der er specielt udviklet til at pleje og genoplive tør hud. Hyppig håndvask kan udtørre- men med vores håndcreme kan du holde din hud blød og velplejet.

Rosenserien Økologisk håndcreme er din perfekte ledsager hele året rundt, men den viser sig som en uundværlig redningsmand i de tørre perioder, hvor dine fingre skriger efter fugt. Giv dine hænder den kærlighed, de fortjener, med vores effektive og skånsomme formel, der leverer den ultimative fugt og beskyttelse. Se INsight Håndsæbe 

 

Kun 1 tilbage på lager

Varenummer (SKU): RSØKH0100 Kategorier: , , ,

Håndcreme

100% naturligt og 88% organisk certificeret indhold. 100% vegansk. Godkendt af Animal Rights og International PETA.

Håncreme fra Rosenserien er meget velegnet til tørre hænder. Håndcreme er godt efter du har vasker hænderne for at holde huden blød.

Tørre hænder får du af hyppigt håndvaske eller har hænderne meget i vand kan det være meget hårdt mod dine hænder, som skaber ekstra behov for en ordentlig håndcreme. Rosenserien - Økologisk håndcreme er god året rundt, men særlig den tid af året, hvor dine fingre føles tørre, et rigtig godt våben mod tørre hænder.

Bedst i test Svensk mærke god kvalitet produkt med gode råvare

_____________________________

Fordele

Rosenserien - Økologisk håndcreme indeholder vegetabilske olier og urter i cremen har en beskyttende og beroligende effekt på huden, absorberes let af huden og gør dine hænder bløde og smidige. Jeg kan klart anbefale dig Rosenseriens vegetabilske sæbe som er extra mild og ikke så udtørrende på huden. smør  efterfølgende hænderne ind i Rosenserien - Økologisk håndcreme. Egner sig til dig der vil passe på dig selv og moder jord. Godkendt af Animal Rights og International PETA.

Håndcreme få bløder hænder

Hver gang du bruger håndsprit eller vasker hænder bliver dine hænder mere tørre, og den tid af året med kulde er der brug for ekstra håndpleje. Der er klogt at være ekstra opmærksom og smøre dine hænder ind i Rosenserien -

Tøv ikke med at forkæle dig selv med vores naturlige håndcreme, der ikke kun plejer dine hænder, men også lader dig nyde godt af det bæredygtige og økologiske valg. Lad Rosenseriens håndcreme være dit hemmelige våben mod tørre hænder - prøv den i dag og mærk forskellen!

Økologisk håndcreme. Rosenserien har også en Økologisk vegetabilsk sæbe som med fordel kan bruges som håndsæbe eller showergel den finder du under Rosenserien - Økologisk håndcreme er det bedste våben mod dine tørre hænder. Læs og lær tør hud

Et godt tips er at du inden sengetid anvender Rosenserien - Økologisk håndcreme så kan du vågne op med de dejligste bløde hænder uden at de føles fedtede.

 

Fik "Bedste i test" af Expressen oktober 2008. Fra anmeldelsen: "... frisk og let duft ... hænderne var som genfødte ..." Naturlig hudpleje skal føles godt.

HOW TO USE

Vask hænderne med evt Rosenseriens vegetabilske sæbe, og smør dem efterfølgende ind i håndcremen efter behov. Brug ganske lidt, da håndcremen ikke indeholder vand og derfor er meget drøj.

Find alle Hudplejeprodukter med Rosenolie

 

Ingredients:
Aloe barbadensis leaf juic, Sodium stearoyl lactylate, Glycerin, Glyceryl stearate, Brassica campestris seed oil, Cetyl alcohol, Simmondsia chinensis seed oil, Butyrospermum parkii butter, Calendula officinalis flower extract, Xanthan Gum, Tocopherol, Beta-sitosterol, Squalene, Rosa damascena flower oil*, Glycine soja oil, Sodium anisate, Sodium levulinate, Sorbitan caprylate, Parfum, Aqua.

Ingredient from organic farming according to EEC 834/2007 and USDA/FDA standard.

Yderligere information

Vægt 0,115 kg

3 anmeldelser af Håndcreme-Rosenserien Økologisk håndpleje

 1. Linda Mortensen

  Det er virkelig en lækker håndcreme der tørrer hurtigt ind når
  man har påført den
  jeg kan virkelig godt anbefale den

 2. Janne Pedersen

  Håndcremen er virkelig lækker, og har en dejlig mild duft.
  Nem at påføre og tørrer hurtigt ind, og efterlader hænderne bløde og lækre.
  Kan klart anbefales!

 3. Charlotte Egeborg

  Jeg er blevet meget glad for denne hånd creme. Den bedste jeg har prøvet til dato. Har meget tørre hænder men denne creme gør dem dejlig bløde. Drøj i brug og har en utrolig skøn duft.
  Kan klart anbefales

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *