Rosenserien – Økologisk After shave Tonic til Mænd- ansigtsrens

(1 kundeanmeldelse)

149,00 kr.

Frisk og naturlig hudpleje til mænd – 95% økologisk og 100% vegansk!

Introducerer Rosenserien Tonic – et alkoholfrit ansigtsvand, der nærer og opfrisker din hud med 100% naturlige og 95% økologisk certificerede ingredienser. Med vores veganske formel kan du nyde godt af skønne hudplejerutiner uden at gå på kompromis med dine værdier.

Vores Tonic er en alsidig og effektiv løsning. Brug den som en ansigtsrens ved blot at spraye den på en opvredet vatrondel og rense din hud grundigt. Eller du kan også spraye den direkte på huden for en forfriskende fornemmelse. Vores økologiske Tonic fungerer som en fugtsluse, der åbner op for din hud og gør, at ansigtscremen lettere og dybere kan trænge ind. Se Ansigtscreme udviklet til mænd .For dybet rens Glow Exfoliering få en frisk hud igen

Kun 2 tilbage på lager

Varenummer (SKU): ØKAFM0100 Kategorier: , ,

Til Hudpleje -aftershave mænd

100 % naturligt og 95 % økologisk certificeret indhold. 100 % vegansk.

Rosenserien - Økologisk After Shave Tonic er en meget nærende og opfriskende alkoholfri ansigtsvand som forbedrer og genopretter hudens pH-værdi og lukker porerne efter rens og barbering. Da Rosenserien - Økologisk After Shave Tonic også fungerer  som en fugtsluse gør  det, at ansigtscremen trænger lettere og dybere ind huden.

Med 100% naturligt og 95% økologisk indhold kan du være sikker på, at vores Tonic er skabt med omhu for både dig og miljøet. Giv din hud den kærlighed, den fortjener, og oplev den forbedrede balance og vitalitet med vores friske og effektive hudpleje til mænd.

Så forkæl din hud med den naturlige kraft af Rosenserien Tonic - skabt til den moderne mand, der ønsker det bedste for sin hud og planeten. Vores økologiske ansigtsvand er en nøgle til en velplejet og strålende hud, så du kan føle dig selvsikker og frisk dagen lang! Prøv det i dag og oplev forskellen.

100%vegans svensk mærke Rosenserien 100% naturlig

_______________________________________

Hudpleje til mænd- Spray

Rosenserien - hudpleje til mænd er en Repair Spray med mange fordele, er både Ansigtsrens, aftershave, aftersun, skintonic og fugtpleje. Rosenserien spray er et multifunktionsprodukt til mænds hud  i stedet for alkoholbaserede aftershaves. Huden beroliges og fugtes af økologisk rosenolie, som beroliger huden samt forebygger infektion. Den patenterede spray og  binder fugt i huden uden at huden føles fedte.
Mænds hud er udsat på grund af barbering, livsstil og vaner, og denne "spray" yder beroligende førstehjælp og fugtpleje er nem at anvende. Den kan også anvendes som ansigtsrens. Step.1 Spray som sænker pH-værdien - Step2. creme for fugt beskyttelse

 

Dosis og anvendelse

Anvendes dagligt efter vask, barbering eller anden hårfjerning og umiddelbart før cremepleje. Kan ved tørhed og lav luftfugtighed anvendes som ekstra fugtboost oven på creme i dagens løb.
Sprayes på. Flasken har låsefunktion ved transport.

Fordele

Denne After Shave Tonic  kan også anvendes som en rens på din hud , du fugter en vat rondel, spray  Rosenserien - Økologisk After Shave Tonic på, tag vatrondellerne og rens hen over hele dit ansigt og hals, bagefter kan du lave et spray på ansigtet som selv tørre ind Rosenserien - Økologisk After Shave Tonic sørger for at give en naturlig fugt til huden, jeg vil  anbefale at anvende Rosenserien – Fugtighedscreme til at fugte og beskytte din hud.

Rosenserien - Økologisk After Shave Tonic  er meget velegnet til alle hudtyper og til den kvalitetsbevidste mand som ikke vil gå på kompromis med gode råvarer og som passer på vores miljø og sig selv. Alle beholdere er nemme at have i tasken eller med på farten. Toner Tonic fugt økologisk, naturlig hudpleje føles godt 

Godkendt af Djurens Rätt og internationale PETA.

 

Find alle Hudplejeprodukter fra Rosenserien 

HOW TO USE
Sprayes direkte på nybarberet hud eller i hænderne og påfør det derefter i ansigtet.

Bruges efter barbering og inden ansigtscreme. En yderst Exklusive duft.

Ingredients:
Kinesisk grøn te, troldhasselvand, vegetabilsk emulgator, vegetabilsk glycerin, C-vitamin, E-vitamin, plantesterol, vegetabilske blødgørere, rosenolie, sojaolie, plantesalte, planteparfume, vand

Yderligere information

Vægt 0,120 kg

1 anmeldelse af Rosenserien – Økologisk After shave Tonic til Mænd- ansigtsrens

  1. kurt Fledelius

    jeg er meget glad for Tonic jeg bruger det til at rense min ansigts hud det er yderst effektivt

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *