...

Rosenserien Lermaske Økologisk -Ansigtsmaske

199,00 kr.

Friske og Naturlige Ansigtsspa med Rosenserien’s Økologiske Lermaske!

Få en frisk og ren hud med vores naturlige Lermaske – den ultimative ansigtspleje! Vores lermaske er ikke kun 100% naturlig, men også 85% organisk certificeret og 100% vegansk – ingen kunstige tilsætningsstoffer her!

Oplev en dybderensende effekt, der fjerner urenheder og efterlader din hud med en lækker følelse. Påføringen er super nem, så du kan nyde en afslappende stund i bare 15-20 minutter. Når masken har haft sin virkning, er det en leg at fjerne den med nogle bløde svampe eller vatpuder. Resultatet-En frisk, strålende glød, der får dig til at skinne Se Glow Nordic Ansigtsmaske

Ikke på lager

Varenummer (SKU): RSPCM0040 Kategorier: ,

Maske Ansigtspleje

100% naturligt og 85% organisk certificeret indhold. 100% vegansk. Godkendt af Animal Rights og International PETA.

Maske fra Rosenserien  er en Økologisk Lermaske clay som er fremstillet af en særlig rosa ler som hives op af den Nordfranske jord. Denne ler maske er et fantastisk renseprodukt, den er nem at påføre din hud, og så er det bare op til dig at tage et hvil på 15- 20 minutter. Efter indvirkningstiden renser du den af med nogle svampe eller vat rondeller og din hud ser smuk og flot ud, med en naturlig glød. Se også Glow Nordic Ansigtsmaske

100%vegans svensk mærke Rosenserien 100% naturlig

_________________________

Fordele med Maske

Leret indeholder en naturlig mineralblanding, som forbedrer hudens tilstand og stimulerer cellefornyelsen. I Nordfranske må de gerne kalde det medicinsk ler,  fordi det har en beroligende og lægende effekt. Er du interesseret i skønhedsprodukter finder du Glow Nordic Hudpleje serie på shoppen de kan også bestilles enkeltvis Glow Nordic er 100% Naturlig Vegansk med op til 80% økologiske ingredienser. Se cotten mask med Hyrloronsyre. Læs om tør hud

Rosenseriens økologiske ler maske er eksklusiv og meget  dybderensende. Kan bruges når du vil forkæle dig selv, gerne en gang om ugen eller hvornår lysten kommer over dig. Rosenserien - Økologisk Lermaske Purifying clay mask er en rigtig god selvforkælelse hvor du virkelig vil kunne både mærke og se en stor forskel. Det er helt normalt at du kan mærke leret arbejde med huden de første minutter. Det kan føles som en pirrende eller prikkende fornemmelse.

HOW TO USE

Ryst grundigt før brug. Smør et passende lag på et ny renset ansigt og evt halsen  (ikke den sarte hud omkring øjnene). Find alle Hudplejeprodukter med Rosenolie

Lad den virke15-20 min. Skyl efter med lunkent vand, brug gerne en svamp. Gentag behandlingen en gang om ugen, eller ved behov.

Forkæl dig selv med vores skønne og effektive Lermaske fra Rosenserien i dag og lad din  hud takke dig med en strålende udstråling!

Læs mere om Rose-seriens økologiske certificering

 

Eksklusiv, økologisk og 100% naturlig hudpleje til dig der ønsker at gøre mere for din hud. Naturlig hudpleje, naturlige ingredienser, Bæredygtighed.

Ingredients:
Aloe barbadensis leaf juice, Bentonite, Kaolin, Prunus amygdalus dulcis oil, Glycerin, Sodium stearoyl lactylate, Butyrospermum parkii butter, Glyceryl stearate, Borago officinalis seed oil, Cetyl alcohol, Tocopherol, beta-sitosterol, Squalene, Rosa damascena flower oil*, Glycine soja oil, Sodium anisate, Sodium levulinate, Sorbitan Carpylate, Parfum, Aqua.

*Ingredient from organic farming according to EEC 834/2007 and USDA/FDA standard.

Yderligere information

Vægt 0,050 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rosenserien Lermaske Økologisk -Ansigtsmaske”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *