...
Tilbud

Hudpleje til Mænd- Rosenserien Økologisk fugtighedscreme til Mænd

(2 kundeanmeldelser)

215,00 kr.

Hudpleje udviklet til mænd – Pas nu på din hud, mand

Gør noget godt for din hud, mand! Præsenterer vores topmoderne hudplejeserie designet specielt til mænd – Naturlig, økologisk og vegansk. Lad os introducere vores fantastiske ansigtscreme – en sand game-changer!

Vores hudpleje til mænd er ikke bare en almindelig creme; den er skabt til at tackle mænds specifikke behov. Du vil elske, hvordan den absorberes hurtigt uden at efterlade din hud fedtet og skinnende. Med vores unikke formel vil din hud få den optimale fugt og pleje, der gør den blød, frisk og elastisk – præcis som du fortjener!

Denne økologiske fugtgivende gelé er den ultimative ingrediensliste. Vi har omhyggeligt valgt naturlige elementer som aloe vera, paracrasse og hyaluronsyre, der arbejder sammen om at give dig et strålende udseende. Paracrasse er videnskabeligt dokumenteret til at have en utrolig effekt på rynker, mens hyaluronsyren effektivt binder fugten og giver huden en forynget fasthed.

 

På lager

Varenummer (SKU): RSFCM0050 Kategorier: , , ,

Hudpleje udviklet til mænd

+100% Naturlig +89% økologisk +Vegansk Bæredygtigt

 Pas nu på din hud, mand!

Hudpleje udviklet til mænd Rosenserien - Fugtighedscreme er en økologisk fugtgivende gelé som indeholder aloe vera, paracrasse og hyaluronsyre. Fugtighedscreme som giver din hud den rette mængde af fugt og pleje, nøjagtig som huden har brug for, så den holder sig blød, frisk og elastisk. Paracrasse har en dokumenteret effekt på rynker, hyaluronsyre binder fugt og gør huden fastere og meget mere velplejet. Absorberes hurtigt uden at gøre huden blank som mænd oftest ikke ønsker.

100%vegans svensk mærke Rosenserien 100% naturlig

_________________________

Plej huden ordenligt

Vi går ikke på kompromis med kvalitet og bæredygtighed. Vores produkt er 100% naturligt og 89% økologisk - med fokus på at beskytte både din hud og vores planet. Det er også vegansk, så du kan bruge det med god samvittighed, velvidende at der ikke er skadet nogen dyr under processen.

Tag kontrol over din hudpleje med vores hudplejeserie til mænd. Så gå ikke på kompromis med din hud - lad den skinne med vores fantastiske creme! Prøv den i dag, og mærk forskellen på din hud. Vær den bedste version af dig selv, både indvendigt og udvendigt.

 

Jeg kan anbefale at bruge Rosenserien After shave tonic som en fugtsluser og daglig rens.. Hører du til dem der ønsker at gøre mere for din hud har jeg her på shoppen Glow Nordic peeling som kan bruges 1-2 gange om ugen, huden bliver rigtig flot og tager meget bedre imod den daglige hudpleje med Rosenserien -

Hudpleje udviklet til mænd- Vinteren er ekstra barsk

Fugtighedscreme til mænd ,Jo mere du passer på din hud jo flottere holder den sig smidig og frisk. Egner sig til den kvalitetsbevidste mand som ønsker gode varer til at pleje sig selv og samtidigt passe på vores miljø. Økologisk Hudpleje følges godt passer på os selv og naturen 

Økologiske certificerede ingredienser iflg. standard EEC 834/2007 og USDA/FDA.

Godkendt af Djurens Rätt og international PETA

HOW TO USE

Påfør morgen og aften på renset hud, kan også bruges som after shave balsam.

Hudpleje til Passer til alle hudtyper og forhindrer aldringstegn. 

Se alle produkter fra rosenserien

Ingredients:

Aloe vera *, veg-emulgator, veg-glycerol *, arganolie *, kokosfedt, veg-emulgator, xanthangummi, omega-3-fedtsyrer, paracrasse, veg-hyaluronsyre, vitamin E, solsikkeolie * mælkesyre, 2 plantesalte, veg-emulgator, planteparfume, vand . 50 ml.

Yderligere information

Vægt 0,040 kg

2 anmeldelser af Hudpleje til Mænd- Rosenserien Økologisk fugtighedscreme til Mænd

  1. Arne Hansen

    Super lækker creme

  2. kurt Fledelius

    en dejlig fugtighedscreme som har gavnet min hud

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *