...

Rosenserien -Roll-on deodorant til mænd Økologisk -Deo mænd

(1 kundeanmeldelse)

149,00 kr.

Deo Mænd – Den ultimative økologiske løsning til den moderne mand!

Vil du have en deodorant, der er både skånsom og effektiv? Så skal du prøve Deo Mænd fra Rosenserien – en økologisk certificeret deodorant, der er hele 91% økologisk og 100% naturlig!

Med dens unikke Aloe Vera gelé-formel er denne deodorant utrolig drøj i brug, hvilket betyder, at den varer længe. Den er beriget med kun naturlige salte, der effektivt forhindrer dannelse af ubehagelig lugt. Slut med at bekymre dig om pinlige øjeblikke!

Oplev en forfriskende duft af citrus og sandeltræ, der varer hele dagen. Rosenserien – Økologisk deodorant til mænd holder dig frisk, selvsikker og klar til at erobre verden!

På lager

Varenummer (SKU): RCØDM0050 Kategorier: ,

Deo Mænd - Den ultimative økologiske løsning til den moderne mand!

Vil du have en deodorant, der er både skånsom og effektiv? Så skal du prøve Deo Mænd fra Rosenserien - en økologisk certificeret deodorant, der er hele 91% økologisk og 100% naturlig!

Med dens unikke Aloe Vera gelé-formel er denne deodorant utrolig drøj i brug, hvilket betyder, at den varer længe. Den er beriget med kun naturlige salte, der effektivt forhindrer dannelse af ubehagelig lugt. Slut med at bekymre dig om pinlige øjeblikke!

Oplev en forfriskende duft af citrus og sandeltræ, der varer hele dagen. Rosenserien - Økologisk deodorant til mænd holder dig frisk, selvsikker og klar til at erobre verden!

Vælg det bedste for både dig selv og miljøet. Prøv Deo Mænd i dag og mærk forskellen - sund for kroppen, skånsom mod naturen!"

__________________________________

Fordele med Deo mænd

Rosenserien - Økologisk deodorant til mænd er  mild og meget effektiv med Aloe Vera gelé som gør den meget drøj i brug! Den indeholder kun naturlige salte som forhindrer dannelsen af dårlig lugt. Rosenserien - God deodorant til mænd, så kan du holde dig frisk med en duft af citrus og sandeltræ som holder dig frisk længe. Den er fremstillet i Sverige af 100% naturlige ingredienser hvoraf 75% er økologiske. Det er en smart og praktisk størrelse så kan du nem at have med på farten. Du Finder deodoranter både til mænd og kvinder i rosenserien, de er ikke uden parfume men med naturlige dufte.

Den er fremstillet i Sverige af 100% naturlige ingredienser hvoraf 75% er økologiske. Basen består af Fairtrade -Fri for aluminiumklorid. Passer til alle hudtyper, selv sart hud

Basen består af Fairtrade-mærket aloe vera-gelé. Ønsker du en serie som passer sammen finder du en Fugtighedscreme og en tonic efter barbering eller som en ansigt rens  

Beauty shortlist wellbeing Awards 2020….Natural & organic Awards skandinavisk Winner 2019 Se hudplejeprodukter

Deo mænd

Rosenserien  er en Økologisk deodorant til mænd som er mild og meget effektiv med Aloe Vera gelé som gør den meget drøj i brug! Den indeholder kun naturlige salte som forhindrer dannelsen af dårlig lugt. Rosenserien  - Økologisk deodorant til mænd har en frisk duft af citrus og sandeltræ som holder dig frisk længe. den er ikke uden parfume men indeholder naturlige dufte men en effektivt god deodorant . I rosenserien finder du deodoranter til både ham og hende

100%vegans svensk mærke Rosenserien 100% naturlig

HOW TO USE

Den bedste måde at anvende Rosenserien - Økologisk deodorant til mænd  er på en ren hud for bedst mulig effektivitet, kommes på som almindelig deodorant.

Ingredients:
Aloe Vera gelé, alun, vegetabilsk glycerol, allantoin, plantefibre, 2 plantesalte, rosenolie, planteparfume, vand.

Yderligere information

Vægt 0,076 kg

1 anmeldelse af Rosenserien -Roll-on deodorant til mænd Økologisk -Deo mænd

  1. Arne Hansen

    Dejlig mild og behagelig deodorant

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *