...

Deodorant kvinder-Rosenserien Økologisk mild Rosenduft-Roll-on

(5 kundeanmeldelser)

149,00 kr.

Opdag vores exclusive naturlige deodorant til kvinder!

Vil du have en deodorant, der er 100% naturlig og 91% organisk certificeret? Velkommen til Rosenserien, hvor vi stolt præsenterer vores økologiske Roll-on deodorant med en mild og fortryllende rosenduft. Vi ved, hvor vigtigt det er at vælge kvalitetsprodukter, der samtidig passer på kroppen. Derfor er vores deodorant perfekt til dig!

Vores deodorant er ikke kun effektiv, men den er også 100% vegansk, hvilket betyder, at den er et bæredygtigt valg for både dig og miljøet. Vi ved, at mange kvinder ønsker at undgå unødvendige tilsætningsstoffer, og derfor har vi skabt en formel, der udelukkende indeholder naturlige ingredienser. Du kan trygt stole på vores deodorant, da den ikke indeholder noget, der ikke er nødvendigt.

På lager

Varenummer (SKU): RCØDD0050 Kategorier: ,

Opdag vores exclusive naturlige deodorant til kvinder!

Vil du have en deodorant, der er 100% naturlig og 91% organisk certificeret? Velkommen til Rosenserien, hvor vi stolt præsenterer vores økologiske Roll-on deodorant med en mild og fortryllende rosenduft. Vi ved, hvor vigtigt det er for den moderne kvinde at vælge kvalitetsprodukter, der samtidig passer på kroppen. Derfor er vores deodorant perfekt til dig!

Vores deodorant er ikke kun effektiv, men den er også 100% vegansk, hvilket betyder, at den er et bæredygtigt valg for både dig og miljøet. Vi ved, at mange kvinder ønsker at undgå unødvendige tilsætningsstoffer, og derfor har vi skabt en formel, der udelukkende indeholder naturlige ingredienser. Du kan trygt stole på vores deodorant, da den ikke indeholder noget, der ikke er nødvendigt.

Til den feminine kvinde, der elsker eksklusivitet, tilbyder vores deodorant en mild og naturlig rosenduft. Så uanset om du har travlt med en aktiv livsstil eller bare ønsker at føle dig frisk og selvsikker hele dagen, vil vores deodorant hjælpe dig med at bevare den skønne duft af roser. Læs om tør hud

Økologisk Deodorant Naturlig hudpleje skal føles godt og behageligt.

______________________________________________________

Fordele med deodorant kvinder

Rosenserien`s Deodorant til  kvinder er Økologisk deodorant med mild rosenduft  er en roll-on deodorant, der effektivt modvirker lugt og beskytter samtidig den sarte hud under armene. Deodoranten har en base af Aloe Vera gelé, der er økologisk. Geléen gør den meget drøj og er Fair Trade certificeret. Rosenserien - Økologiske  Roll-on Deo er til damer som ønsker en mild og behagelig duft hele dagen. Se Rosenseriens økologiske produkter

Deodorant kvinder

Deodorantens rosenolie farver indholdet naturligt rosa over tid. Det bevirker at indholdet bliver rosa på den hvide kugle. Det misfarver ikke tøjet. Der er ikke tilsat farve i deodoranten. Naturligt fri for aluminiumklorid, parabener og alkohol. Passer til alle hudtyper selv sart hud. Ønsker du en Showergel som passer ind i serien Se naturlig kropspleje

Læs mere om Rose-seriens organiske mærkning her. 

Rosenserien - Økologisk deodorant med mild rosenduft har vundet en del priser og det er der en grund til.

 

Bedst i test i Kurera 2014 og Hälsa 2015. Fra Hälsas vurdering : "Mild rosenduft, let at rulle på, klassificerer ikke, efterlader ikke spor på tøj ... tør og frisk hele dagen"

Nomineret til Årets produkt i Organic Beauty Award 2017.

Vinderen af ​​Årets kropsplejeprodukt i Swedish Health Awards 2017.

Finalist i Beauty Shortlist 2018.

HOW TO USE

Bruges i armhulen efter vask, som almindelig deodorant. Jeg kan anbefale at anvende Rosenserien - Økologisk vegetabilsk sæbe fra Rosenserien.

Ingredients:
Aloe barbadensis leaf juice, Potassium alum, Glycerin, Allantoin, Xanthan gum, Rosa damascena flower oil*, Sodium anisate, Sodium levulinate, Parfum, Aqua.

Yderligere information

Vægt 0,076 kg

5 anmeldelser af Deodorant kvinder-Rosenserien Økologisk mild Rosenduft-Roll-on

 1. Bodil Ranfelt (verificeret ejer)

  YES – endelig en deo med duft der IKKE giver udslet eller irritation – en skøn sjældenhed for en parfumeallergiker!
  Den holder længe og bevarer en mild, afdæmpet, behagelig duft hele dagen. I øvrigt er den også meget populær blandt mine voksne døtre i tyverne!

 2. Tina Poulsen

  Virkelig en dejlig, mild og effektiv deo.

 3. Ane La Cour

  Jeg er yderst tilfreds med denne deo og duften er bare lige mig.Holder rigtig godt løber af dagen.

 4. Charlotte Egeborg

  Skøn og frisk deodorant – holder længe også når man har det lidt varmt beskytter den
  Og dejligt at den ikke smitter af på tøjet,har før været uheldig

 5. Bente Holm

  Mild vegansk deo, som holder længe og ikke smitter af på tøjet, et must at have i sit skab, ligesom Rosen shampooen ??

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *