Shop
Hårpleje | Hudpleje

Hos Hud og Hårpleje går jeg personligt op i, at pleje produkterne, er så naturlige som mulige. Jo mere naturlige – jo mindre skadelige stoffer for dig som forbruger og miljøet.
Renheden du finder i de fleste produkter, gør også, at huden og håret får det bedre og tager nemmere imod den behandling, du giver dig selv og derved er effekten større.

Hvis du ønsker en sund og flot hud … er en god hudplejerutine nødvendig.

En ordentlig hudpleje er først og fremmest en god og effektiv rens, så dine plejeprodukter kan komme til sin ret og ikke ligge ovenpå døde hudceller. Hårpleje er mit store ekspertise område… En god hårpleje starter med en ordentlig kvalitetsshampoo. Her på shoppen finder du den rigtige løsning, der passer til netop dit hår og hovedbund – uanset om dit hår er skadet, kruset, eller hovedbunden er i ubalance.

Jeg har derfor udelukkende håndplukkede  professionelle frisørprodukter, og hudplejeserien er garanteret effektiv og af høj kvalitet, som er godkendt af kosmetologer.
De fleste  produkter er med indhold af økologiske ingredienser de er veganske og naturlige. Jeg kan derfor tilbyde et stort udvalg af luksuriøse produkter, da mit ønske er det bedste for din hud og hårpleje.

Viser 1–9 af 153 resultater