Lis Bergmann

Lis Bergmann

Frisør siden 1983

Jeg har en lang karriere og en stor viden som frisør, hvor jeg altid har fulgt med i, hvad der rører sig indenfor frisørbranchen. Jeg har også deltaget i forskellige konkurrencer med meget fine placeringer og har gennem tiden oplært mange elever til at blive dygtige frisører.

Jeg har altid gået op i en god og ordentlig hår- og hudpleje for at kunne give en god vejledning til mine kunder, og har haft mange forskellige hårplejeserier i hænderne. Alt udvikler sig heldigvis, og i dag er hårpleje en hel videnskab. Jeg synes, det er utrolig vigtigt med en ordentlig vejledning, og det har jeg bestræbt mig på at beskrive her på shoppen. Har du brug for yderligere hjælp, er du meget velkommen til at kontakte mig. HER

Ligeledes er en ordentlig hudpleje alfa og omega for din hud, og som ikke indeholder syntetiske stoffer, der efter min overbevisning er sundere for dig og vores miljø.

Da jeg først selv havde prøvet Glow Nordic hudpleje serien var jeg solgt. TÆNK, at vi her i Norden ikke kender til Rosenolie i hudplejen… Men nu er muligheden der, som du finder HER– en hudplejeserie til grossist priser!!!

Det du finder her på min shop er håndplukkede produkter, som jeg har gjort mig meget umage for at finde, og jeg ved, at kvaliteten er meget høj.

Tro mig, hvis der kommer bedre produkter på markedet, som både matcher kvaliteten og prisen, vil du se det her hos mig.