...
Hudpleje

Glow Nordic Naturlige Hudpleje

 

Forny din hud med Glow Nordic’s naturlige hudplejeprodukter – få en frisk og strålende udstråling!

Vores produkter er rigt på naturlige antioxidanter, der aktivt bekæmper den grå og matte hudtone, så du kan få en glødende og frisk hud.

En af vores mest værdifulde ingredienser er den skønne rosenolie, der findes i  vores produkter. Denne magiske olie stimulerer blodcirkulationen, hvilket giver din hud et styrket og sundt udseende. Og det bedste er, at vores hudplejeprodukter ikke kun beskytter og opstrammer din hud, men de efterlader også en diskret duft af roser.

Rosenolie har en helt unik virkning på huden, og vi er stolte af at udnytte deres skønhedsfordele som få andre kan. Den unikke olie i rosenblade nærer og plejer din hud på en enestående måde, hvilket er grunden til, at Glow Nordic har udviklet vores eget sortiment af naturlige og effektive hudplejeprodukter med den eksklusive rosenolie.

Vores Rosa Damascena-serie er fyldt med aktive planteingredienser, som består af små molekyler, der dybt trænger ind i huden. Dette er nøglen til at opnå de bedste resultater og en fornyet hud.

Rosen har fantastiske beroligende egenskaber og kan helbrede selv den mest sensitive hud. Den effektivt bekæmper inflammationer, mindsker eksem og reducerer rødme, så din hud kan føles velplejet og smuk. Se om rosenolie til huden

Rosa Damascena i den helt rigtige blandingsform giver huden sin naturlige glød og fine linjer reduceres og elasticiteten øges.

De 3 simple trin i Glow Nordics Hudpleje er: Rense – Fugte og Pleje.
Produkterne er yderst effektive og har en fin og forførende duft – er meget nem at anvende. Glow Nordic hudpleje er spækket med naturlige Antioxidanter og alle de vitaminer huden har behov for.

Bulgarien er kendt for sine enorme store rosenplantager. (Rose Valley)

Det er derfra, at man eksporterer den fine Rosa Damascena olie til Frankrig, som er en af de største producenter indenfor hudpleje og parfume.

Glow Nordic er en skøn og effektiv hudplejeserie, som samtidig giver følelsen af luksus og velvære.

Interessante fakta – vidste du at:

. Der bruges 3000-3500 kg rosenblomster til at fremstille 1 kg. rosenolie.

. Verdens højeste kvalitet i rosenolie kommer fra Bulgarien.

. Rosenolie er en af de dyreste planteolier, der eksisterer og med størst indvirkning på huden – men må aldrig bruges i ren form.