Tilbud

Hyaluronsyre Aphro Celina Micro spray- Hudpleje

(1 kundeanmeldelse)

575,00 kr.

Forny din hudpleje med den forfriskende Hyaluron Spray fra Aphro Celina!

Gør dig klar til en fortryllende fugtgivende oplevelse med Aphro Celina Micro Hyaluron Spray – din redning inden for hudpleje!

Leder du efter en kraftfuld fugtgiver, der virkelig får din hud til at stråle? Så er Aphro Celina Micro Hyaluron Spray lige det, du har ventet på! Beriget med Micro Hyaluron, trænger denne fantastiske spray dybt ned i hudlagene, og binder værdifuld fugt. Resultatet? En utrolig velplejet hud med den perfekte fugtbalance!

Giv din hud den forkælelse, den fortjener, og opdag den ultimative fugtgivende fornøjelse med Aphro Celina Micro Hyaluron Spray. Forkæl dig selv og lad din hud få glød i sin naturlige skønhed!

 

Kun 2 tilbage på lager

Varenummer (SKU): ACHSO1OO Kategorier: , , ,

Hudpleje

Aphro Celina Micro Hyaluron Spray -Hudpleje

Men det er ikke alt - Aphro Celina Micro Hyaluron Spray har også en magisk evne til at gøre din hud fastere og mere ungdommelig. Takket være hyaluronsyre, der er en naturlig bestanddel i vores krop, kan du opnå en utrolig fasthed i din hud på en skånsom og naturlig måde.

Så hvorfor nøjes med tør og livløs hud, når du kan forkæle dig selv med Aphro Celina Micro Hyaluron Spray? Giv din hud den kærlighed, den fortjener, og lad den føles blød som aldrig før! Forkæl dig selv med den bedste hudpleje - prøv Aphro Celina Micro Hyaluron Spray i dag!"

_______________________________________________

Hyaluron spray

Det nye skud på stammen er denne lækre Micro Hyaluron Spray, som giver dit ansigt intensiv fugtighed og anti age behandling med microhyaluron, som har en molekylær størrelse. Derfor trænger det dybt ind i huden gennem porerne. Jeg vil altid anbefale en hudpleje rutine hvor du renser og plejer din hud hver dag her på shoppen finder du Glow Nordic som har et hudpleje system der dækker huden behov og indeholder naturlig C-vitamin, antioxidant

Aphro Celina Micro Hyaluron Spray er en meget fugtgivende hudpleje, der er spækket med Micro Hyaluronsyre  som binder fugt og binder vand Hyaluronsyre findes naturligt i kroppen. Huden holder og binder væske ved brug af Hyaluronsyre og har evne til at binde fugt i huden 1000 gange sin egen vægt. Produkter med hyaluronsyre giver pleje til din hud. Der er ingen tvivl om at Aphro Celina Hyaluron Spray er kendt for at have meget aktive ingredienser med høj effekt. Aphro Celina er tysk kvalitet.

Produkter med Hyralursyre får huden til at binder fugt som har en anti age virkning et godt produkt til at holde huden så den forbliver smidig så du ikke får tør hud. Huden holder og binder fugt med mængder af Hyaluronsyre og kan med fordel anvendes som en god hudpleje. Der finder spray, maske, og serummer med Hyralursyre hvilket giver en sund og god virkning på huden, på shoppen her finder du Glow Nordic hudpleje som er naturlig og naturligt indeholder c vitamin som er en god kombination til anti age behandling. Hud kan godt lide fugt og når Hyralursyre findes naturligt i kroppen er det særligt godt at anvende disse produkter.

Hvis du anvender Aphro Celina Micro Hyaluron Spray regelmæssigt vil din hud se friskere og sundere ud. Små rynker og fine linjer fyldes op og udglattes utrolig effektivt. Din tørre hud forsvinder, og bliver fastere og derved ny elasticitet. Intensiv fugtighedsspray med microhyaluronsyre anvendes som ansigtsbehandling.

Ved hjælp af flere størrelser micro hyaluron sikres dels absorbering af fugt i bindevævet samt giver en fugtgivende film på overfladen af huden.

Aphro Celina Intensiv fugtighedsspray indeholder ingen konserveringsmidler eller allergifremkaldende stoffer.

Er meget drøj i brug.

Hvad er hyaluron?

Hyaluronsyre er proteinstoffer, der findes naturligt i vævet, hvor det er i stand til at binde fugt. Når vi bliver ældre vil mængden af stoffet aftage. Man anslår, at en voksen har 1/20 hyaluronsyre i forhold til et spædbarn.

Et gram hyaluronsyre er nok til at binde væske ca1 liter vand! Det er derfor at stoffet hyaluronsyre er en helt unik anti-age booster til huden. Når hylaronsyre-niveauet mindskes vil bindevævet miste fugt og volumen, således at rynker og fine linjer opstår.

Mangel på hyaluron

Når din hud har mangel på hyaluronsyre ses det i form af rynker, mangel på glød, samt tør og slap hudstruktur. Ønsker man at genvinde hudens elasticitet og fugt kan man med fordel anvende Aphro Celina Micro Hyaluron Spray, der både hjælper huden med at optage fugt OG holde på den. Det hele sker ikke over en nat, men hen over tid vil du kunne se en sundere og friskere hud.

Vil du passe godt på din hud, bør du påbegynde din anti-age hudpleje allerede i de unge år omkring 25-års alderen.

Hyaluronsyre er dog ikke den eneste synder, som forårsager fremkomsten af rynker. Hudens indhold af kollagen er ligeledes med til at vores ungdommelige udseende i løbet af årene kan komme til at høre fortiden til.

Her på shoppen finder du Glow Nordic Anti-age creme som indeholder frugtsyre booster og cellefornyelse, der øger hudens produktion af kollagen.

HOW TO USE

Rens din hud godt, spray Aphro Celina- Micro hyaluron - 1-2 pump med ca. 20 cm afstand fra ansigtet, på den rene hud og lad Microhyaluron trænge ind i huden. Brug derefter din dag/ nat creme - kan sagtens anvendes 2 gange dagligt morgen og aften

Se alle hudplejeprodukter 

Ingredienser

Aqua, Hyaluronic Acid

 

 

Yderligere information

Vægt 0,150 kg

1 anmeldelse af Hyaluronsyre Aphro Celina Micro spray- Hudpleje

  1. Sofie

    Jeg kan bare se min hud har fået det meget bedre

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *