Tilbud

INsight Damaged hair Pakke tilbud (7dele)

(1 kundeanmeldelse)

1.199,00 DKK

Hårpakke til ødelagt og skadet hår Køb 7 

+ Genopbyggende hårplejeserie + Økologisk hvedekim-ekstrakt

INsight Damaged Hair er en intensiv og genopbyggende hårplejeserie til behandling af ødelagt hår. Kemiske behandlinger af hårstrået som farvninger, lyse striber, balayage hår og vind og vejr kan skade dit hår. Med INsight Damaged Hair hårpleje reparerer du dit hår, netop  fordi den indeholder protein som kan styrke dit skadede hår.  Hår kan også være slidt af vind og vejr og noget kemi så søger du en plejende hårpleje som samtidig

Beskrivelse

 Hårpakke til ødelagt og skadet hår Køb 7 

+ Genopbyggende hårplejeserie + Økologisk hvedekim-ekstrakt

INsight Damaged Hair er en intensiv og genopbyggende hårplejeserie til behandling af ødelagt hår. Kemiske behandlinger af hårstrået som farvninger, lyse striber, balayage hår og vind og vejr kan skade dit hår. Med INsight Damaged Hair hårpleje reparerer du dit hår, netop  fordi den indeholder protein som kan styrke dit skadede hår.  Hår kan også være slidt af vind og vejr og noget kemi så søger du en plejende hårpleje som samtidig er godt egnet om sommeren  findes INsight Antioxidant som reparer dit hår og har også uv filter HER

Når dit hår har været udsat for en kemisk behandling, laver kemien små huller i skællaget og for at lukke de små huller er det nødvendigt med proteiner. Damaged Hair bygger dit hår op, så det bliver sundt og stærkt igen. En god pakke løsning til hår der er ødelagt og skadet af blandt andet kemi.

INsight Damaged Hair egner sig til alle hårtyper der har fået kemi behandling eller er slidte af de forskellige årstider. INsight Damaged Hair er den hårplejeserie jeg vil kalde Rolls Royce og gør en stor forskel på dit hår.

INsight er vegansk, bæredygtig, og med  minimum 96% naturlige ingredienser samt fri for sulfater.

HOW TO USE
Start med at vaske dit hår med Damaged Hair Shampoo de dage hvor du ønsker meget mere pleje af dit hår. Bland Damaged Hair Booster i hårmasken/Kur  og lad den sidde minimum 10 min hvorefter du slutter af under bruseren  med Damaged Hair Conditioner som du fordeler godt og lader virke 3-5 min. Inden du styler dit hår anvender Damaged Hair Spray. De dage hvor dit hår følges tørt kan også med fordel anvende Damaged Hair Spray.

Når du skal på en ferie/ weekendophold, har du mulighed for at tage en shampoo og conditioner med i rejsestørrelse. Hele denne skønne pakke løsning indholder:

Damaged Hair Restructurizing shampoo 400ml

Damaged Hair Restructurizing conditioner 400 ml

Damaged Hair Restructurizing mask 250 ml

Damaged Hair Restructurizing spray 100ml

Damaged Hair Restructurizing Booster 35.g

Damaged Hair Restructurizing shampoo 100ml

Damaged Hair Restructurizing conditioner 100ml

 

Normal pris 1605 kr.

Yderligere information

Vægt 3.100 kg

1 anmeldelse af INsight Damaged hair Pakke tilbud (7dele)

  1. Pia

    Har hjulpet på mit blondte ødelagte hår

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *
Populære serier

[]