Tilbud

INSIGHT – Antioxidant Protective Hair Spray 100 ml

(3 kundeanmeldelser)

269,10 DKK

Plejende Spray + solbeskyttende

Eksklusive frisørprodukter leveret fra frisøren

+96% naturlige  ingredienser

+ Vegansk

+ Økologisk kokosolie
+ Hasselnøddeolie
+ Jojobaolie

Naturlig hårpleje, bæredygtighed og ingen sulfater

INsight Antioxidant Protective Hair Spray er en hårspray som varmt kan anbefales til alle hårtyper. Denne plejende hårspray beskytter mod solens stråler, klor og saltvand. “Must have” til ferien samtidig giver INsight Antioxidant Protective Hair Spray en utrolig flot glans i dit hår. INsight Antioxidant Protective Hair spray kan også anvendes til opsætning af hår, hvor den giver mere ensartet glans fremfor en hårolie. Den er meget nem at anvende et par pump og dit hår ser helt fantastisk flot og glansfuldt ud, samtidig med at det er  lækkert blødt. INsight Antioxidant Protective Hair Spray er god at have med på solferier og weekendophold og så fylder den ikke meget i toilettasken / strandposen hvor den er nem at anvende og har en rigtig god effekt på dit hår.

 

 

 

På lager

Beskrivelse

Plejende Spray + solbeskyttende

Eksklusive frisørprodukter leveret fra frisøren

+96% naturlige  ingredienser

+ Vegansk

+ Økologisk kokosolie
+ Hasselnøddeolie
+ Jojobaolie

Naturlig hårpleje, bæredygtighed og ingen sulfater

INsight Antioxidant Protective Hair Spray er en hårspray som varmt kan anbefales til alle hårtyper. Denne plejende hårspray beskytter mod solens stråler, klor og saltvand. “Must have” til ferien samtidig giver INsight Antioxidant Protective Hair Spray en utrolig flot glans i dit hår. INsight Antioxidant Protective Hair spray kan også anvendes til opsætning af hår, hvor den giver mere ensartet glans fremfor en hårolie. Den er meget nem at anvende et par pump og dit hår ser helt fantastisk flot og glansfuldt ud, samtidig med at det er  lækkert blødt. INsight Antioxidant Protective Hair Spray er god at have med på solferier og weekendophold og så fylder den ikke meget i toilettasken / strandposen hvor den er nem at anvende og har en rigtig god effekt på dit hår. Har du interesse for INsight Antioxidant serien finder du samtlige hårpleje produkter HER

Hårprodukter og hårpleje der købes hos frisøren  er langt højere i kvaliteten og meget drøjere i brug.

Fri for syntetiske farvestoffer, parabener og MIT
Denne Naturlige hårpleje, er uden syntetiske farvestoffer, der er kun et produkt (anti-gul shampoo), hvori der bruges af farvestoffer som er uundgåelig, fordi det er nødvendigt for at produktet virker.

Der er stor forskel på supermarkedets hårprodukter og frisørens produkter.

Fri for syntetiske farvestoffer, parabener og MIT
Denne naturlige hårpleje, er uden syntetiske farvestoffer

 

HOW TO USE

Spray på håret før og under udsættelse af solens stråler som en beskyttelse af dit hår. Du kan hver dag godt bruge Antioxidant spray når du gensætter dit hår for at opretholde mere glans i håret.

Ingrediensliste:

Dimethicone, Coco-Caprylate, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Undecane, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Corylus Avellana (Hazel) Nut Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Tridecane, Parfum (Fragrance), Ethylhexyl Methoxycinnamate, Tocopherol.

#Indeholder  silikoner som er vand opløseligt.

Yderligere information

Vægt 0.150 kg

3 anmeldelser af INSIGHT – Antioxidant Protective Hair Spray 100 ml

  1. Pia

    Giver massere glans og er velduftende

  2. Michaela Brugger

    Er dine hårspidser slidte og håret derfor svært at rede ud, sprøjt lidt Antioxidant Protective Hair Spray ud i din hånd og gnid det ind i hårspidserne og WUPTI håret er nemt at rede ud og blankt at se på!

  3. Sanne Skifter

    Mega lækker spray. Udover at beskytte mit hår giver den også mit struktur og fylde. Kan klart anbefales. Dejlig frisk duft.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *
Populære serier

Andre har haft interesse i disse produkter
[]