INsight Antioxidant Hårplejesæt

Hårpleje med omtanke glansgivende fugt, pleje komplet tilbudpakke

INsight Antioxidant er et Hårplejesæt. Der passer til hår der har skader som er opstået ved fx kemi, varmeskader og naturlige skader på hårstrået. Antioxidant-produkterne er rig på beta-caroten, indeholder økologisk gulerodsekstrakt, der beskytter dit hår mod skadelige påvirkninger fra frie radikaler. En fantastisk god serie til at beskytte håret mod solens varme og stråler.

_________________________________

Der kan være mange årsager til at du har  mistet glansen i dit hår. INsight Antioxidant er meget glansgivende, og når du begynder at  anvende disse skønne produkter vil du opdage at dit hår får det markant bedre. Her har jeg en rigtig god pakkeløsning til dig der vil opnå et sundere hår fuldt af glans.

INsights Antioxidant serien passer til alle hårtyper. Ønsker du en fuld booster til dit ødelagte hår kan jeg anbefale Damaged hair eller supplerer med nogle produkter fra Damaged hair som du finder HER

 

HOW TO USE

Start med at vaske og rense dit hår med INsight Antioxidant Shampoo. Til de dage hvor håret skal forkæles, bruges hår kur/ Mask i alle længder ved at fordele den godt ind i håret og lad virke ca 10 min.  Skyl grundigt og kom derefter Antioxidant Conditioner i håret og lad den sidde i 3-5 min for at lukke hårstrået ordenligt i.

De dage hvor håret føles tørt kan du anvende Antioxidant Hair & Body Spray i løbet af dagen for yderlige fugt. Denne skønne spray kan tillige bruges på din hud  i stedet for en body lotion nemmere kan det ikke gøres.

Inden du styler dit hår og går i solen brug da Antioxidant Protective Spray for bedre beskyttelse af dit hår. I denne pakke får du antioxidant shampoo og conditioner  en god rejsestørrelse der ikke fylder meget i toilettasken.

INsight Antioxidant Rejuvinating Shampoo 400ml. Se mere HER

INsight Antioxidant Rejuvinating Conditioner 400ml.Se mere HER

INsight Antioxidant Rejuvinating Mask 250ml. Se mere HER

INsight Antioxidant Hydra-Refresh Hair & Body Water 150 ml. Se mere HER

INsight Antioxidant Protective Hair spray 100ml. Se mere HER

INsight Antioxidant Rejuvinating Shampoo 100ml

INsight Antioxidant Rejuvinating Conditioner 100ml

Se flere Pakkeløsninger HER

Find hårpleje til tørt og skadet hår HER

Normal pris 1405. kr