Tilbud

INsight Hårpleje Daily Use Energizing Pakke tilbud (6 dele)

829,50 DKK

+ Køb 6
+ Energigivende hårplejeserie
+ Økologisk citronekstrakt

INsight Daily Use Energizing  serien giver dit hår elastisitet, styrke, og fugt som egner sig  til alle hårtyper. INsight Daily Use Energizing er mild og skånsom med en eksklusiv formular, som er beregnet til hyppig hårvask og samtidigt beholder hårets naturlige fugt. Så denne fantastiske serie er derfor god til hår som vaskes ofte eller som trænger til at blive fugtet. INsight Daily Use Energizing tilbudspakke giver dig hårplejeprodukter som giver glans og energi til dit hår og er fri af sulfater. Kan anvendes af fint til kraftigt hår samtidigt med at du bevarer fylde i dit hår. INsight Daily Use Energizing hårpleje indeholder kun naturlige dufte som er allergivenlige.

Beskrivelse

Hårpleje sæt 

+ Køb 6 + Energigivende hårplejeserie+ Økologisk citronekstrakt

Nsight Daily Use Energizing  serien giver dit hår elastisitet, styrke, og fugt som egner sig  til alle hårtyper. INsight Daily Use Energizing er mild og skånsom med en eksklusiv formular, som er beregnet til hyppig hårvask og samtidigt beholder hårets naturlige fugt. Denne fantastiske serie er derfor god til hår som vaskes ofte eller som trænger til at blive fugtet. Ønsker du 3 dele finder du tilbuddet HER

INsight Daily Use Energizing tilbudspakke giver dig hårplejeprodukter som giver glans og energi til dit hår og er fri af sulfater. Kan anvendes af fint til kraftigt hår samtidigt med at du bevarer fylde i dit hår. INsight Daily Use Energizing hårpleje indeholder kun naturlige dufte som er allergivenlige.

En rigtig god og mild hårplejeserie fra INsight som kan anvendes af alle i familien. INsight Daily Use Energizing  indeholder minimum 96% naturlige ingredienser. Størstedelen af INsight serien er kommet på Positivliste over kosmetiske produkter.

INsight er ikke kun hårpleje af højeste men også meget virksom kvalitet. Egner sig til dig og din familie som passer på jer selv og vores miljø. Hvis i ønsker familie hårpleje kan du kikke på sensitive skin HER

Vask dit hår i  Daily Use Shampoo de dage du ønsker optimal pleje. Fordel Daily Use hårmasken i håret og lad den indvirke i  ca 10 min, skyl grundig kom da Daily Use Conditioner i håret og lader den sidde i 3-5 min. Dette gøres for at lukke hårstråets skællag. Dagene hvor dit hår ikke bliver vasket og trænger til en opfriskning anvendes Daily Use tørshampoo eller hvis du ønsker at  få mere fylde i håret, er især ideel  hvis hovedbunden fedter.

Når du tager på ferie eller weekendophold er INsight  shampoo og conditioner i rejsestørrelse en rigtig god løsning.

INsight Daily Use Energizing Bodifying Dry Shampoo 40g

INsight Daily Use Energizing shampoo 400ml
INsight Daily Use Energizing Conditioner 400ml
INsight Daily Use Energizing Mask 250ml
INsight Daily Use Energizing shampoo 100ml
INsight Daily Use Energizing Conditioner 100ml
Normal pris  1106 kr

Yderligere information

Vægt 1.900 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “INsight Hårpleje Daily Use Energizing Pakke tilbud (6 dele)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *
Populære serier

[]