...
Tilbud

Klippemaskine Professionel-Comair Pearl Clipper OT 10 Frisørkvalitet

3.500,00 kr.

Hårtrimmer professionel

Er du typen, der ikke vil gå på kompromis med kvalitet? Ønsker du en hårtrimmer, der leverer pålidelige resultater? Søger du en klippemaskine af højeste kvalitet, der kan klippe både skæg og hår på hovedbunden? Så er Comair Pearl Clipper OT 10 det ideelle valg for dig!

Comair Pearl Clipper OT 10 er en professionel klippemaskine, der normalt kun er tilgængelig for frisører. Den leverer effektiv og præcis klipning med et skæreblad, der er 40 mm bredt. Medfølgende klippeskær giver mulighed for forskellige længdeindstillinger fra 0,5 til 2,5 cm.

Gå ikke på kompromis med kvaliteten – vælg Comair Pearl Clipper OT 10, og få en pålidelig og professionel hårtrimmer til dine behov! Denne vare er en bestillingsvare

PrisgarantiOriginale produkter garanti -Vi forhandler kun Originale vare

Varenummer (SKU): KLIP00200 Kategorier: , ,

Hårtrimmer professionel

Høre du til dem der ikke vil gå på kompromis? og ønsker du kvalitet? er du på udkig efter en rigtig god klippemaskine der klipper både skæg og hovedbundshår. Comair Pearl Clipper OT 10 er frisørkvalitet som normal kun frisør kan få finger i.

Comair klippemaskine er effektiv og præcis, skære hoved er 40mm bredt der medfølger klippeskær med længder 0,5 til 2,5 cm

Denne vare er en bestillingsvare så der må forventes et par dage længere leveringstid.

____________________________________________________________________

Klippemaskine professionel- Kraftig hårtrimmer

Ønsker du en præcis trimning med en professionel finish, er Comair Pearl Clipper OT 10  den perfekte Exklusive hårtrimmer et godt valg. Med Comair der er slidstærk og en kraftige trimmer får du en professional maskine med et proff resultat i alle hårtyper og længder. Ved at investerer i en god kvalitet sikre du en bedre holdbarhed og flottet resultat.

Comair Pearl Clipper OT 10 er en klippemaskine med specialudviklede skær, der arbejder effektivt i håret . Klippemaskinens kraftige motor sikrer en hurtig og præcis trimning selv i kraftigt hår og skæg. Den perfekte gave til ham

Tekniske specifikatione

  • Effektiv og præcis klippemaskine.
  • Hurtig opladning (1 time).
  • Lithium-ion- batteri, driftstid ca. 1 time.
  • Vægt: 240 g.
  • 4 klippelængder 0,5 – 2,5mm.
  • 40 mm  klippebredde.
  • Inkl. lade station, maskinolie, rensebørste og kamfastgørelse til påsætningskamme (kamme medfølger ikke!).
  • Egnet både til batteri og kabel.

Tysk kvalitet

Denne klippemaskine kommer fra Tyskland som er det førende land i el-artikler til frisør med god holdbarhed, har en effektivt skærekraft. Ud over den lækker design har Comair lade station og kabel. samt lav- støj og lav vibration, smuk hvid  perlefarvet.

HOW TO USE

Start med at lade Comair Pearl Clipper fuldt op, ta den af lade station, vælg den afstand du ønsker til skæg eller håret, ønskes det tætter ved øret, skift klippe afstande stykket til en korter som oftest giver pænere form på frisuren.

Se andre stylingsredskaber

Yderligere information

Vægt 2,0 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Klippemaskine Professionel-Comair Pearl Clipper OT 10 Frisørkvalitet”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *