...

FLOW Stylingsredskab professionel føntørre-Artego

2.999,00 kr.

Hårtørre FLOW er et professionel føntørre

Opgrader din hårtørring med den professionelle føntørrer, FLOW, som ikke blot er en almindelig føntørrer, men et særligt effektivt stylingsredskab!

NYHED! FLOW er Artego’s svar på en god alternativ føntørrer til GAMA med hurtig tørretid.

FLOW er en letvægts-hårtørrer, der kræver minimal anstrengelse og tid til at tørre håret. Den er velegnet til alle hårtyper og skåner håret fra unødig stress.

Med en tørretid, der er 300% hurtigere end almindelige professionelle føntørrere, kombinerer FLOW en dobbelt teknologi af Infrarød og Ionisk, som bidrager til at reducere tørretiden. Så opnå en hurtigere og mere effektiv hårtørring med FLOW! Denne vare er en bestillingsvare så der må forventes et par dage længere leveringstid.

PrisgarantiOriginale produkter garanti -Vi forhandler kun Originale vare

Varenummer (SKU): FLO1900FØN Kategorier: ,

FLOW Hårtørre er et professionel føntørre og "ikke bare en almindelig føn, men et særlig godt stylingsredskab.

Hårtørre FLOW er ferm til at tørre håret, uden at stresse hårstrået. Den er 300% hurtigere end andre almindelige professionelle Hårtørre. Særlige gode kræfter er en dobbelt teknologi fra Infrarød og Ionisk, som er med til at nedsætte tørretiden.

FLOW kommer fra brandet Artego som er top professionel indenfor hårpleje og stylingsredskaber, Artego er mange frisør foretrukken  "Mærke

Denne vare er en bestillingsvare så der må forventes et par dage længere leveringstid.

____________________________________________________________

HOW TO USE

Flow Hårtørre nem og overskuelig indstillinger med vejledning

3 forskellige indstillings pre-programmer, der kan vælges via Mode-knappen

1 SWING 

Er velegnet til en hurtig tørring af håret, med maksimal temperatur og stærkt flow. Her giver FLOW en blanding af varm log kold luftstrøm med høj temperatur.

2 SCULP

Er til dig der vil tørre så håret og få mere Volume, Her får håret en medium temperatur samt flow og en blanding af kold og varm luftstrøm

3 GROSS

Velegnet til glat tørring af håret, her giver FLOW en lav temperatur samt flow og en blanding af varm og kold luftstrøm

Når du vælger en indstilling som passer dig, benytter FLOW varmt luft de første 5 sek. og dernæst 7 sek. med koldluft

denne måde forgår under hele tørringen. Alle temperatur afhænger af den valgte indstilling. FLOW HÅRTØRRE GEMMER DET SIDSTE BRUGTE PROGRAM.

Drømmer du om en god føntørre

FLOW er et stylingsredskab " og ikke bare en føn, Flow er det sidste nye inde for teknologiens hår tørre, hvor du reducerer tørretiden med op til 300% end andre normale professionelle føntørre.

Den innovative infrarøde teknologi reducerer tørretiden, fuldstændig uden at stresse hårstrået. Emission af AKTIV oxygen gennem 20 millioner partikler af negative ioner samt den innovative infrarøde teknologi reducerer tørretiden. Endnu en fordel er at der medfølger Magnetisk-fastgjort næb og diffusere.

Ny metode at tørre håret

Den form for føntørring forgår sådan at håret opvarmes indefra og udefter som gør hårstrået mere silkeblødt og blankt. Denne metode er ny og mere skånsomt for håret.

Lydsvag motor energivenlig

Digital motor på 120.000 RPM. som er strøgsvag. 1300W reduceret energi med 40% hvilken er mere energivenlig end traditionel føntørre

Hårtørre FLOW er et let stylingsredskab

Flow stylingsredskab vejer kun 325g uden ledning  som er fjerlet og nem at håndtere, her bruges ikke mange kræfter og tid på at tørre håret.

Yderligere information

FLOW STYLINGSREDSKAB

Sort, Grå, Hvid

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “FLOW Stylingsredskab professionel føntørre-Artego”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *