...
INsight tørt og skadet hår

Har du allerede fået skadet og tørt hår?

Og er det begyndt at knække?  er det ikke lige meget hvad du bruger i håret.
Det er vigtig at give hårstrået en god behandling der nærer og genopbygger hårstrået.

Det hår der allerede er knækket af kan du ikke gøre noget ved, men med den rigtige pleje kan du stanse skaden.

 

Tørt og skadet hår? Sådan bliver dit hår sundt igen

INsight Damaged hair, genopbygger og reparerer dit skadet hår med blandt andet protein, Serien har en særlig god booster hårkur, som klart også anbefales at investerer i. Med INsight damaged hair serien vil opnå glans og stærkere hårstrå igen. Se Bedste balsam 

Husk altid at beskytte håret med  Heat Protecion inden styling og beskyt efter styling med en genopbyggende hårolie.

 

Undgå at dit hår bliver slidt og tørt

Hvordan bruger man Heat Protection?
Find din Heat Protection frem mens dit hår stadig er fugtigt, Inddel håret i sektioner Spray Heat Protetion direkte og hen over håret, så du er sikker på at produktet bliver fordelt i hele håret, god ide at starte fra spidserne så det skadet hår bliver beskyttet.

Hvordan redder man ekstremt ødelagt hår?
Du stopper med at få farvet håret i en god periode, få klippet spidserne, Undgå at vaske spidserne hver gang du er i bad, start med mask i det fugtige hårs længder vask kun ved hovedbunden og afslut med conditioner.

Når skaden er sket – Sådan får du sundt hår igen

De dage håret ikke behøver shampoo brug da mask og afslut med balsam på den måde genopbygger du håret igen. Invester i en god hårpleje som er sulfatfri. så lidt så muligt varmeredskaber og hvis brug Heat Protetion.

Bedste hårkur til ødelagt hår

Den sidste nye måde at genskabe en sundt og stærkt hår INsight Rebuild

Kan man reparere ødelagt hår?
Ja ved at investerer i en god hårpleje og give håret mask og conditioner ved hver vask, vælge produkter der reparerer med proteiner, ud over det skal du give håret en extra Hårkur der booster håret lige som den der bliver givet på Salon. Se også Artego Dream Repair hårkur

Hvad skader håret mest?
Det hårdeste for et hår er afblegning og hjemmefarver. Derudover er varmeredskaber ret slidsomt på håret især også hvis det er ældre modeller. Brug hver gang inde du styler med varmeredskaber en Heat Protetion varmebeskyttende så skader er minimum på hårstrået.

Hvad skader håret?
Der finder to typer skadet hår, den ene er kemi skader, den anden er naturligt slitage af hårstrået.
Kemiskader er hårfarvninger afblegninger, striber i håret og  Balayage hår. Naturlig slidtage kommer af vind sol og evt forkert pleje. For stride shampoo kan udtørre håret og ende med et sart hår.

Hvorfor har jeg tørt hår?
En af de hyppige årsager til tørt hår skyldes vejret, her i Danmark har vi nogle hårde årstider hvor håret trænger til extra pleje.
Det handler det om at fylde håret op med gode hårolier og mask samt conditioner ved hver vask, tørt hår kan også skyldes forkert produkter eller pleje. Det kan også skyldes kemibehandlinger i håret.