Tilbud

Gama Professional IQ Hårtørre- Føntørre

(2 kundeanmeldelser)

2.299,00 DKK

Gama Professional IQ

Unik, innovativ og  fjerlet. Med det specielle smalle rørdesign, sin kraftige motor, og med en vægt på kun 294 gram er Gama IQ helt unik.

Det gør en stor forskel at have den rigtige føntørrer, når du skal tørre dit hår så du undgår at skade det. IQ er  professionel, og som bliver anvendt i frisørsaloner. Det ved Gama alt om og har derfor udviklet den ultimative føntørrer. Så glem alt om, hvad du ved om føntørrere.

Ryd

Beskrivelse

Gama Professional IQ

Gama IQ er Unik, innovativ og  fjerlet. Med det specielle smalle rørdesign, sin kraftige motor, og med en vægt på kun 294 gram er Gama IQ helt unik.

Det gør en stor forskel at have den rigtige føntørrer, når du skal tørre dit hår så du undgår at skade det. IQ er  professionel, og som bliver anvendt i frisørsaloner. Det ved Gama alt om og har derfor udviklet den ultimative føntørrer. Så glem alt om, hvad du ved om føntørrere.

_________________________________________

Gama IQ er en livsledsager

En rigtig god arbejdshest og med sin helt nye motor er holdbarheden på IQ rigtig lang. Det betyder, at du i gennemsnit vil opleve en motorholdbarhed på op til 3 x normale motorer.

Pleje til hår og hovedbund

Den specialudviklede Oxy Active Technology sikrer, at dit hår ikke bliver ødelagt af føntørringen. Denne teknologi tilfører glans og elasticitet til håret, så det føles lækkert og sundt.

Men det standser ikke her, for din hovedbund bliver stimuleret med aktivt oxygen, der renser dybt og er antibakteriel. Jeg kan altid anbefale en god base for en optimal hårpleje hvor du plejer dit hår med professionelle hårprodukter her på shoppen finder du INsight hårpleje til enhver hårtype og hår kvalitet HER

Gama Professional IQ er en helt ny type føntørrer.

Med den ultralette opbygning på 294 gram, er den som skabt til et suverænt arbejdsredskab.

Der er masser af power i denne kompakte IQ, som skabes via vakuum. Du har derfor ikke brug for ekstra motorkraft. For navnet IQ kommer fra den intelligens, der er indbygget i hårtørreren. Den fortæller dig nemlig via sin autodiagnosticering, hvis du skal gøre noget som f.eks. at rense filtret eller lignende.

Det unikke design gør det muligt at holde på den, hvor du end vil og ikke kun på håndtaget. Det sikrer dig forskellige arbejdsstillinger. Gama Professional IQ har også tilbehør med, og du får en lækker diffuser med to forskellige mundstykker.

Gama Professionel IQ er en let hårtørrer på 2000 W

. Føntørreren er ergonomisk balanceret, og har en kraftig børsteløs motor på 110000 rpm og giver 1333 liter luft/minut, 3 temperaturindstillinger og 3 hastighedsindstillinger, samt en knap til kold luft og et lavt lydniveau på 78 dB, LED-indikator og en ledning på 3 meter.

Gama Professionel IQ  er også udstyret med en temperatursensor, som forbedrer motorens ydelse og levetid, samt automatisk fejlsøgning, som giver et digitalt kontrolsnit og advarer om eventuelle fejl.

 

HOW TO USE

Sæt i stikkontakt, start din styling, spar tid og slitage på dit hår Husk jævnligt at lave en rens på din Gama Professionel IQ  som er beskrevet neden for.

Jeg vil altid anbefale at pleje dit hår med varmebeskyttende produkter INsight Heat Protection Shield fra Intech  som du finder HER

Automatisk rengøring:

Fjern filterdækslet når hårtørreren er slukket. Hold hastighedsknappen trykket ind i ca. 5 sekunder. Motoren kører så i modsat retning i 15 sekunder, og rengør filteret. Husk at give din nye Gama føn en rens 2-3 gange om ugen

Se flere produkter fra sundhed og stylingsredskaber HER

Se flere Curly Girl godkendte produkter HER

 

 

Yderligere information

Vægt 1.900 kg
Farve

Sølv, Sort

2 anmeldelser af Gama Professional IQ Hårtørre- Føntørre

 1. Inge Pedersen (verificeret ejer)

  Først en kæmpe ros til Lis for super service.
  Og så til min nye Gama føntørrer – den er så super god og lækker at bruge at den nu er gemt for resten af familien ❤️

  Den er virkelig alle pengene værd

 2. Stine Elvang (verificeret ejer)

  Fantastisk hårtørrer!!! Den indfrier i den grad det den skal. Den er let, og har nemme og gode indstillingsmuligheder, i forhold til temperaturer, og styrke i hvor hårdt den blæser. Jeg bruger den også til min hund (bomuldshund), og det tager den halve tid at tørre ham. Den er dyr, men er helt klart pengene værd😊
  Udover leverer Lis en kundeservice ud over det normale (handler rigtig meget på nettet😬)

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *
Populære serier