...

RFA proCare+ – Lotion 250 ml Dansk Hudpleje

(3 kundeanmeldelser)

149,00 kr.

RFA ProCare+ Fugtighedscreme – Pleje til Sensitiv Hud Dansk produkt parfumefri

RFA ProCare+ Fugtighedscreme er den perfekte løsning til dig, der har sensitiv hud og ikke tåler mange ingredienser. Denne danskproducerede, parfumefri universal hudlotion er ekstremt fugtgivende, plejende og nærende. Den er ideel til daglig brug og passer perfekt til dig, der ønsker at pleje din hud med produkter uden duftstoffer.

Med RFA ProCare+ Fugtighedscreme kan du trygt pleje din hud uden bekymring for potentielle allergener. Den er godkendt af Forbrugerrådet Tænk Kemiluppen, som sikrer produkternes høje standarder og sikkerhed. Vær god mod din hud med RFA ProCare+ Fugtighedscreme – den pålidelige, parfumefri løsning til sensitiv hudpleje.

På lager

Varenummer (SKU): RAFPL0200 Kategorier: ,

Parfumefri Universal hudlotion -Dansk produkt

RFA Fugtigheds hudlotion er velegnet til dig der ikke tåler mange ting 

RFA ProCare+ Lotion er en universal creme  som er meget fugtgivende, plejende og nærende og kan anvendes til dagligt brug og til dig der ønsker at pleje din hudmed parfumefri produkter. Er særdeles velegnet til dig med sensitiv hud som ikke ønsker/ tåler duft i dine produkter. Har forbrugerrådet tænk kemiluppen A Couple.

__________________________________

Parfumefri Universal hudlotion- Fordele

Fri af hormonforstyrrende stoffer - silikoner - farvestoffer - parfume.  RFA ProCare+ - Lotion er ikke testet på dyr og trænger godt og hurtigt ind i din hud, som er en god gevinst da den ikke indeholder silikoner. Indeholder økologisk aloe vera ekstrat, Shea Butter, E vitamin og mandelolie for at give den perfekte pleje til alle hudtyper.

RFA ProCare+ - Lotion er rigtig god sammen med RFA ProCare+ - Shower Gel de begge er meget milde og kan bruges hver dag eller når du føler at din hud trænger til fugt, den har samtidig en god størrelse til at have med på ferien. Er du på udkig efter frisør produkter der uden Parfume kan jeg anbefale at ser Under RFA

HOW TO USE

Påføres overalt på huden, hvis du har meget tør hud kan du komme mere produkt på, eller prøve min peeling fra Glow Nordic som egner sig til face og body der fjerner døde hudceller. Så vil din RFA ProCare+ lotion komme helt derned i huden og give dig en sund og frisk hud all over.

Se alle produkter fra RFA PROCARE+ 

Se Body olie fra INsight

Se Artego  hårpleje

Ingredienser:

Aqua, Ethylhexyl Stearate, Cetearyl Alcohl, Glycerin, Ceteareth-25,
Dicaprylyl Carbonate, Ceteareth-12, Simmondsia Chinensis Oil, Prunus
Almygdalus Dulcis Oil, Butyrospermum Parkil Butter, Tocopherol, Propylene
Glycol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Phenoxyethanol,
Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate, Tetrasodium
Iminodisuccinate, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Sodium Hydroxide, Citric
Acid.

Yderligere information

Vægt 0,291 kg

3 anmeldelser af RFA proCare+ – Lotion 250 ml Dansk Hudpleje

  1. Lone Bendtsen

    Super god bodylotion! Jeg har psoriasis og denne lotion fugter rigtigt godt dulmer kløen og trænger hurtigt ind i huden.

  2. Birthe Jomsdal Nielsen

    Dejligt rent produkt som alle kan tåle og er med til at sikre at man ikke smører uønsket kemikalier på kroppen

  3. Helene Højlund

    Virkelig en dejlig bodylotion, der fugter huden helt perfekt, og så er det en ekstra bonus at den er helt uden unødvendige kemikalier. Jeg kan klart anbefale den!

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *