GRATIS GUIDE | NATURLIGE HUD-HÅRPLEJE

GRATIS GUIDE | NATURLIGE HUD OG HÅRPLEJE

– Ønsker du en perfekt pleje af dit hår og hud. ?
– Vil du have lækkert blank og blødt Hår.?
– Ønsker du din huds naturlige glød tilbage.?

Mange af os har tyndt, fedtet, kruset eller tørt hårEt stort problem er alt for hyppige hårvaske med forkert shampoo.  Naturlige skånsomme Shampoo giver glans, fugt, styrke samt sundheden tilbage

Så de største kæpheste ved hårpleje er at gå udenom shampoo med sulfater, conditioner og mask bør ikke indeholde silikoner sulfater og udtørrende alkohol.

GRATIS GUIDE | NATURLIGE HUD OG HÅRPLEJE

Din hudpleje gælder det samme som hårpleje. Hudplejeprodukter indeholder også silikone og oftest en lang rækker andre stoffer, som gør at huden ikke optager produktet. Den ligger sig som en glans over på huden. Se også vores prøvesæt  rejsesæt

 

GRATIS GUIDE

Så tænker du så kan jeg bare bruge svanemærket produkter ? ja det kan du sagsten med det fortæller ikke om produktet er det rigtige for din hud og ej heller ikke og det er en god kvalitet!!

Svane mærket er en perfekt indikator for 0 Parfume og en god renhed i produkterne. Økomærket for hår er en indikator for mindst 9% skal være økologiske certificeret ingredienser. Vand regnes ikke med.

Det er blevet en stor jungle at finde rundt i.  ALT for mange udbyder og alt for mange produkter som indeholder stoffer der ikke er gode for milløjet og for os (trist).

 

GRATIS GUIDE

Jeg har gennem årene prøvet mange hudprodukter men forskellige resultater. Mit problem vente tilbage efter et stykke tid, og skulle derfor skifte ud hele tiden. For ca 5 år var jeg på udkig efter en hudpleje som ikke indeholder syntetiske stoffer. Som også skulle være god der fandt jeg Glow Nordic På en messe 

Den er en 100% naturlig hudpleje, med økologiske ingredienser, tænk at vi her i norden ikke kender til rose i hudpleje. ?

Ja jeg var solgt til denne skønne serie. Den er også bare super nem at bruge, har tillige en særlig  god effekt på huden som vi alle ønsker en blød, smidigt, og ren hud. Det derfor har jeg den i mit sortiment.

GRATIS GUIDE | NATURLIGE HUD-HÅRPLEJE

Rosen kan alt for huden, den fugter, den søger for at normalisere overproduktion af talg.  Anti-age præcist til alle hudtyper, selv sart hud  med rødt udslet / eksem.  Kan også bruges i håret / hovedbunde Rosen Mist, Dry rose serum.

En god hudplejerutine starter med at Rense huden 2 gange dagligt og 1-2 gang om ugen der  er kornrund peeling for en dybet rens som fjerne grå hud og de døde hudceller, så dine produkter kommer ordenligt ned i huden (istede for at serum og creme ligger oven på de døde celler og endelig ikke trænger ind i huden) Se flot hud 3 step

Oliebaseret ansigtsrens ungdommelighud

2-IN1 rens er et særligt godt rense produkt, da den ikke trækker fugt ud af huden og renser effektivt selv makeup af  ja endda øjnemakeup.

Det er en god hudplejerutine at rense morgen og aften, hvis der er renset ordenligt af om aften kan du evt nøjes med rense af i Rosen Mist, om morgen som også bruges som en opfrisker, skintoning ,fugt til huden.

Rosenolie Frisk glød 

Så kommer selve plejen af din hud som er Dry rose serum og Creme . nogle syntes at serumen er rigeligt pleje /fugt om aftenen.

Jeg anbefaler altid at bruge produkterne som købes bruges morgen aften de første 14 for at mærke  forskellen.

 

Kundeservice

Få hjælp til at komme i gang med din skønhedsrutine.

En god hudplejerutine kan du opnå en smukker udgave af dig, forkæl huden og få en stålende glød og frisk teint, med hud i balance.

Få personligt rådgivning fra os og mulighed for hjælp til dine skønhedsbehov.

Kontakt os her