...

Tip til blondt hår – Sådan vælger du det rigtige blonde hårfarve

 

Blondt hår er en farve der aldrig går af mode og 2023 er den stadig hot.

Frisøren i dag er uddannet i af finde den præcise blondt hårfarve der passer din hudtype. Hvis du selv ønsker at finde din farvetone, er en god retningslinje er tag et hvidt papir under din arm og se om din undertone er gylden eller hvid over, ud fra det er du enten til varme blondt eller kold blondt hår.

Alle kan bære et blondt hår, det handler bare om den rigtige undertone, og om du ønsker et let blondt look er der så mange farveteknikker der vil komme dit ønske til gode. Se blondt hår vedligeholdelse 

 

Tip til blondt hår - Sådan vælger du det rigtige blonde hårfarve Hudoghårpleje

Blondt Hår| Er det noget for mig

 Er det  tid til et nyt look? Eller en opfriskning af blondt hår se INsight blondt hår

En tidliger myte er at blondiner har det sjovest!

Uanset hvilken årstid du får frisket din blonde hårfarve op, vil både frisuren og du en frisk pust!

Hvad er en smuk blondt hårfarve, For at finde frem til den smukkeste blonde hårfarve, er det også dig der skal kunne lide blonde toner. Se tip

Når man på gade eller på nettet ser en blond farve så man syntes bare ser godt ud, er det en god ide at notere sig om den var kold eller varm i tonen. Det er det første skridt hvilken undertone du syntes om. Hvis den var gylden og din typer er til kolde farver kunne du moske gå efter kold sand farve. Det handler om den helt rigtige nuance som passer din hudtype.

 

Blondt hår | Refrech

Når du kommer hjem med den perfekte nuance skal den hen over tid friskes op. Det skylles vores miljø og vand vi vasker håret i. Der er ikke nogen vej uden om alle lysfarvede og afbleget blondt hår trækker gylden over efter en del hårvaske det sniger sig stille og roligt ind og pludselig syntes vi at håret har fået en forkert blondt farve. INsight Blonde er en af de bedste coldtoninger jeg har prøvet, Den reparer håret som bleget hår har brug for, den efterlader håret meget smukt blondt den forbedrer skønheden af alle slags blondt hår.

Se også drømmer du om smukt blondt hår