...

Sådan bruger du hårolie     

Hvis du ønsker et sundt og velplejet hår så er det hårolien du skal tage fat i. Det kan dog være svært at finde den rette Hårolie til din hår type
Tykt og kraftigt hår har brug for en feder hårolie se INsight Hair Repair Complex
Fint og mellem tykkelse af hårde typer
Se INsight Liquid Crystals
Krøller og kruset hår kan du kombinere Liquid Crystal og Hair Repair complex eller for smukke krøller INsight Elasti -Curl som er Curly Girl godkendt.

Sådan bruger du hårolie - forkæl håret hed hårolie Hudoghårpleje

Hvorfor bruger man hår olie?

Man bruger hårolie for at pleje og beskytte håret. Vinterhalvåret Indeholder vores vejr meget vand som kan trænge ind i hårstrået det kan give tørt knækket hår. Hvor imod hvis håret er fyldt ud med plejende og nærende olier har vandet sværere ved at trænge ind. Se Artego skønheds olie
Der findes hårolie der er varmebeskyttende som så både beskytter mod styringsredskaber og give håret den rette næring og pleje, så det ikke udtørre der.

 

Hvordan bruges hårolie?

Kom olien fra spidserne og op af i hår længderne mod hovedbunden. Stop cirka 5 cm for hovedbunden, For at undgå en fedtet hovedbund.
Hvis hele dit hår og hovedbund trænger til extra fugt og pleje findes der en speciel olie fra INsight som du kan pleje dit hår med hen over hele natten. Næste dag skyldes håret for at undgå fedtet hovedbund, Dette er rigtig godt og gøre dagen før en hårvask.

 

Hvordan putter man hår olie i håret?

Det afhænger af dit hår kvalitet og type. Hvis du har skadet hår er det rigtig godt og bruge olie hver dag ud over din mask og Conditioner når du laver en hårvask.
Du starter med at komme hårolien i spiserne og arbejder den op efter i håret undgå hovedbunden.
Har du et kraftigt hår er det godt at massere olien godt ind i hårstrået. Har du tilbøjelighed til spaltede spidser findes der special olier der næger og forebygger spaltede spidser.
Fremgangsmåden på alle hårde typer er at starte nede ved spiserne.

 

Sådan bruger du hårolie -Kan man sove med hårolie?

Svaret er ja jeg vil dog altid anbefale at bruge en hårolie der passer til over Nights. Den skal helst være fri af silikoner og andre udtørrende stoffer.
Se INsight Curly Girls hår olie

 

Hvad er en hårolie?

En hårolie er et produkt der nærer og reparerer skadet hår giver fugt og glans i håret.

Kan man komme hårolie i vådt hår?

Der er frit spil hvis du har kraftigt hår her kan du sagtens bruge det både hårolie i tørt og i vådt hår. Se vores hårolier