...

Renseolie oliebaseret ansigtsrensVælg den Bedste Renseolie til Din Hud

Ansigtsrens med Olie 

Hvis din hud er tør eller dehydreret og sart, kan du med fordel bruge en mild ansigtsrens med olie. Oliebaseret rens bevarer de naturlige olier i din hud og tilfører samtidig næring. Få al den nødvendige information om renseolier og find den bedste løsning til din hud her. Vores Glow 2In1 Facecleanser indeholder eksklusivt økologisk rosenvand. Se mere om dehydreret hud

Renseolie oliebaseret ansigtsrens - Bedste ansigtsrens Glow Nordic

Hvad er en oliebaseret ansigtsrens?

Oliebaseret renseprodukter er ideelle til at starte din hudplejerutine. De effektivt opløser makeuprester, solcreme, snavs og urenheder. Hvis du er i tvivl om, hvilken oliebaseret rens der passer bedst til din hud, så gør du aldrig noget galt med Glow Nordic 2in1, der er velegnet til alle hudtyper. 

Det kan virke overraskende at rense sin hud med olie, da olie normalt bruges til at fugte huden efter badet. Ikke desto mindre er renseolie en effektiv metode, der renser huden i dybden, fjerner makeup og bevarer hudens skønhed og fugtbalance uden at gøre den fedtet.  Se også vores prøvesæt  rejsesæt

 

 

Hvorfor skal du bruge renseolie?

Især om vinteren er det en fordel at overveje dit daglige renseprodukt, da huden ofte bliver mere tør i det kolde vejr. Hvis din hud føles stram eller tør efter rens med en rensemousse eller -gel, bør du overveje at skifte til renseolie i stedet. Dette skyldes, at tør eller dehydreret hud ikke tåler skrappe renseprodukter, da de fjerner de naturlige olier fra huden.

 

 

Sådan plejer du tør hud bedst Kan man ikke bare bruge almindelig olie til rensning?

Selvfølgelig kan du bruge almindelige olier som olivenolie eller kokosolie til at fjerne makeup, men det kan føles fedtet, da disse olier ikke indeholder emulgerende ingredienser og derfor kan være svære at skylle af uden at efterlade en “film” på huden. Derfor anbefaler vi brugen af specielle renseolier.

 

 

Bedste oliebaseret ansigtsrens

De Bedste Renseolier til Dit Ansigt Der findes flere forskellige typer renseolier til ansigtet, men fælles for de bedste af dem er, at de indeholder nærende planteolier og vitaminer, der plejer huden i dybden.

Sådan bruger du renseolie Renseolie kan anvendes både morgen og aften i dit ansigt. Om aftenen er der ikke behov for en separat makeupfjerner, da renseolien effektivt fjerner makeup, inklusive øjenmakeup.

 

 

Renseolie oliebaseret ansigtsrens

Trin 1 Massér olien i cirkulære bevægelser på dit tørre ansigt med rene, tørre hænder for at opløse makeup og snavs. Alternativt kan du sprøjte olien på en opvredet vatrondel.

Trin 2 Tilsæt vand på en vatrondel, vrid den godt og tør ansigtet grundigt. Du vil opdage, at det er utroligt nemt at rense huden med en oliebaseret rensemetode, der tager minimal tid. Hvis du har brug for ekstra rensning, kan du sprøjte vores Rosenmist-toner på en opvredet vatrondel og tørre hele ansigtet med den.

 

  1. Kundeservice

    Få hjælp til at komme i gang med din skønhedsrutine.

    En god hudplejerutine kan du opnå en smukker udgave af dig, forkæl huden og få en stålende glød og frisk teint, med hud i balance.

    Få personligt rådgivning fra os og mulighed for hjælp til dine skønhedsbehov.

    Kontakt os her

Dette indlæg er lavet ved hjælp af AI og gennemskrevet og fact-tjekket af Lis fra Hudoghårpleje