...

Plej dine krøller undgå krus

Et natur krøllet hår kræver extra pleje og fugt. For alt i verden skal sådan type hår have flere fugt behandlinger end glat hår. Undgå udtørrende silikone, sulfater og alkohol der er med til at udtørre håret yderlige.  Se også Hvorfor kruser håret?

Plej håret med hårolie undgå hyppige hårvaske, der er lavet en metode til Curly Girl hvor der også kan anvendes vaskebalsam. Plej dine længder vask kun ved hovedbunden og sjældent hele håret.

 

Plej dine krøller undgå krus Få flotte krøller Hudoghårpleje Elastic curl

Sådan plejer du krøller uden krus.

INsight har lavet et sæt bestående af shampoo leave-in krøl creme og en hårolie. Som er Godkendt til Curly Girl metoden samt en spray, her få dine krøller alt den fugt som et krøllet hår har behov for. Du vil opleve efter nogle behandlinger får du flotte krøller og mindre og mindre krus.

Har du kraftigt hår anvend også hår mask ved hver behandling du giver håret Se også INsight krus og krøller

 

Hvorfor Kruser mine krøller?

Der er stor forskel på glat og krøllet hår, selve strukturen i hårstrået er meget forskellige. Et glat hår er meget mere runde hårstrå hvorimod krøller er mere flade.

Ud over det er det også vigtigt at se på håret generelle tilstand. Når håret er tørt har det en tendens til at kruse mere. Undgå at vaske håret for tit, brug mask hyppigt og afslut ved hver vask med conditioner. Har du fået kemi i håret mangler håret også proteiner, skift mellem hårmask en til damaged hair og anti frizz. For at opnå et sundt hår kræver det kærlig pleje -se også Hvordan undgår jeg krus i håret?