...
INsight Hovedbundsproblemer

Hvordan får jeg mere hår på hovedet?

Der er flere ting du kan gøre men først og fremmest er det arvelig fra familien.? Her kan du du prøve Aphro Celina Hair serum.

Det handler også om at bevare det hår du har, Gode kost vaner, en dygtig frisør kan gøre underværker. Mest at alle køb hårprodukter der giver fylde og i en god kvalitet uden sulfater.

En god mask der også giver fylde er et ”Much Have” da fint hår er mere skrøbeligt og skal styrkes. Desuden har Artego en god Leave in conditioner som reparerer dit fine hår samtidig er volumegivende.

Hvorfor klasker mit hår?

Det bedste til et fint hår er at anvende udelukkende hårpleje der giver fylde, der findes mange hårprodukter der får håret til at falde sammen, og der gider vi ikke.

Hudoghårpleje har flere fra forskellige serier Artego, INsight.

Hører du til dem hvor der er lige meget hvad du gør brug en Touperingsbørste let ved hovedbunden, og kom hårspray i hvor du kan justerer og løfte frisuren.

Desuden skal der arbejdes mere på at få håret op ved hovedbunde En saltvandsspray er også godt at få fylde på håret.

Hvordan får man bedst fylde på mit hår?

Det bedste måde du får fylde på er at føntørre efter hver vask. Sørg desuden for at bruge hårpleje med varme beskyttelse eller en Heat Protection spray.

Hvad er fint hår?

Fint hår er et hårstrå med en lille omkreds. Hvis du har et fint hår ved du det sikkert allerede, det fleste fine hår filtre nemmer og har en større tendens til at fedtet, da det mærkes og ses tydliger. Dette kan afhjælpes ved brug af en tørshampoo

Hvordan krøller man fint hår?

Sådan får krølleren et løft. Brug et stylingsprodukt ved hårrødderne der giver fylde føn dit hår  med en diffuses ved at kramme håret godt op ved hovedbunden, når håret er tørt og der stadigvæk mangler krøller er et fladjern godt at holde fylden tag små passerer og form som der ønskes.

Hvilken frisure er bedst til tyndt hår?

En Page frisure er nok den der egner sig bedst, det behøver ikke at være i lige længder da det kan give mere fylde i frisuren, vælg aldrig for langt længder da det meget nemt kommer til at se tynder ud.

Hvordan får man fint hår til at fylde?

Føntørre dit hår med volumegivende  stylingsprodukter ved hver vask, eller saltvandsspray til mere vildt look en rigtig god teknik er at fønen med hoved nedad, anvend en afro kam og touper let ved hovedbunden for at holde volumen i håret afslut med hårspray

Hvordan får man krøller frem?

Kram først mousse eller gelé ind i det våde hår. Derefter tager du hver enkelt lok og ruller den rundt den vej, håret naturligt krøller, og fæstner den med en hårklips ved hovedbunden. På den måde får du en flot defineret krølle, og du får løftet håret fra hårbunden, så du får ekstra fylde i håret. Se mere om krøllet hår her