...

Eksfoliering- Hvorfor det er Essentielt for Din Hudpleje

Måske springer du eksfoliering over, eller måske er det slet ikke en del af din rutine. Opdag hvorfor det er afgørende at inkludere eksfoliering som en central del af din daglige hudpleje. Det har større betydning, end du måske forestiller dig. Eksfoliering- Hvorfor det er Essentielt for Din Hudpleje Se også Glow Nordic Hudplejesæt Sart, Tør og Dehydreret Hud

Eksfoliering- Hvorfor det er Essentielt for Din Hudpleje- Glow Nordic

Ser din hud trist ud?

 

Blid eksfoliering giver din hud et hurtigt boost

Din hud undergår en naturlig eksfolierings proces, hvor den skrider af med gamle og tørre hudceller. Over tid falder hudens evne til selv at skille sig af med disse døde celler, hvilket kan resultere i en trist og tør hud med tilstopninger. Eksfoliering accelererer denne proces, så nye, friske og strålende hudceller hurtigere kan komme til overfladen. Efter eksfoliering fungerer din hud markant bedre, og absorptionen af efterfølgende hudplejeprodukter øges. Eksfoliering er afgørende for hudens sundhed, uanset om det er fedtet, uren, moden hud eller hud med hyperpigmentering og tør, dehydreret hud – de vil alle nyde godt af en eksfoliering eller peeling. Se Glow Nordic Crystal peeling 

Er peeling godt for huden?

Desquamation er kroppens naturlige eksfolierings proces – eller mere simpelt, fjernelsen af tørre, gamle og hårde hudceller for at give plads til nye. Hvis du for eksempel har fedtet hud, kan desquamation blive hæmmet. Fedtet hud fungerer som lim, der fastholder døde hudceller på overfladen, hvilket kan føre til tilstoppede porer og ophobning af acne bakterier, der igen stimulerer dannelse af bumser og urenheder.

 

 

Hvorfor skal man eksfoliere?

Eksfoliering gavner alle hudtyper, men det er særligt gavnligt for personer med fedtet hud. Udover at udjævne hudens overflade og forbedre hudens modtagelighed. Overfor talg kontrollerende ingredienser, kan eksfoliering også hjælpe fedtet hud med at fjerne triste hudceller, så huden forbliver klar og strålende.

Der findes flere former for eksfoliering . Enten ved brug af fysisk skrub, kemisk eksfoliering af begge for at opnå det ønskede resultat for din hud. Det er altid en god idé at konsultere din kosmetolog, der kan vejlede dig om, hvor ofte du bør eksfoliere din hud, og hvordan du kan gøre eksfoliering til en effektiv del af din hjemmeplejerutine.

 

 

Eksfoliering- Hvorfor det er Essentielt for Din Hudpleje

Vi anbefaler to af vores bestsellere: Glow Nordic Krystal peeling. Som er effektiv og velegnet til alle hudtyper, kan anvendes på hele kroppen, er naturlig, fugtgivende og parfumefri. Vi anbefaler  1-2 gange om ugen.

 

 

Kundeservice

Få hjælp til at komme i gang med din skønhedsrutine.

En god hudplejerutine kan du opnå en smukker udgave af dig, forkæl huden og få en stålende glød og frisk teint, med hud i balance.

Få personligt rådgivning fra os og mulighed for hjælp til dine skønhedsbehov.

Kontakt os her

 

Dette indlæg er lavet ved hjælp af AI og gennemskrevet og fact-tjekket af Lis fra Hudoghårpleje