...

Den bedste conditioner er fri af udtørrende sulfater, silikoner og en række andre syntetiske ingredienser.

For at finde den bedste conditioner handler det om at se på din hårtype, årstider. Se hvorfor man bruger Conditioner

Bedste Conditioner- Skal fint hår have balsam

Her i skandinaven har mange af og finer hårtype der findes en lang række myter om at håret klasker sammen fordi de anvender balsam. Dette er dog ikke helt korrekt tænker mere at den balsam man har prøvet var ikke egnet til din hårtype. Fint hår er mere skrøbelig og skal derfor plejes med balsam som andre hårtyper, uden balsam og kur kan håret haven en tendens til at knække og giver statisk elektrisk hår . Find den conditioner der passer til fint hår den kan nemlig også give volume. Lider du fedtet hovedbund undgå at lægge conditioner helt ned til hovedbunden. Se sådan bruger man conditioner

Bedste Conditioner Find din hårtype Tip til Conditioner Hudoghårpleje

INsight hårplejesystem har en række conditioner der henvender sig til fint hår, Daily use til hyppige hårvaske, Dry hair conditioner til det tørre hår, volumeup spray som er en leave-in conditioner og stylingsprodukt.. disse balsamer henvender sig til fint til normalt i tykkelsen.

 

Bedste Conditioner- Kraftigt hår

Hvis din hårtyper er kraftigst og eller krøl skal der meget mere fugt til, her har INsight også conditioner der passer til de hårtyper, tillige er alle INsight Conditioner Curly Girl godkendte. Naturhår og let skadet hår skal du se efter Anti frizz og her må hovedbunden ikke snydes for de lækker olier som findes i INsight conditioner her kan du roligt komme produktet helt ned i hovedbunden.

Hvis din hårtype er kraftigt og du har kemis skadet hår  skal men skifte mellem anti frizz og damaged hair. Har du derimod indfarvet dit hår skal man anvende Colored hair som beskytter farverne. Naturskadet hår og alle hårtyper om sommeren er det Antioxidant.