Tilbud

Aphro Celina – Vippeserum & Brynserum

(9 kundeanmeldelser)

1.099,00 DKK

Aphro Celina –Eyelash  & Eyebrown  Serum

Lange Vipper & Smukke fyldige Bryn Vippeserum og Brynserum

En god pakke løsning til et nyt look med fokus på dine øjenomgivelser. I dag er der virkelig meget fokus på vores øjenomgivelser, mange synes det er rart at beholde sine egne vipper og bryn uden at få påsat kunstige vipper ovs. Fri af hormonforstyrrende stoffer, parabener + indeholder plejestoffer

Aphro Celina  er 100% dermatologisk testet,  som lever op til samtlige EU-standarder for kosmetik –  OG IKKE testet på dyr.

På lager

Beskrivelse

Aphro Celina –Eyelash  & Eyebrown  Serum

Lange Vipper & Smukke fyldige Bryn Vippeserum og Brynserum

En god pakke løsning til et nyt look med fokus på dine øjenomgivelser. I dag er der virkelig meget fokus på vores øjenomgivelser, mange synes det er rart at beholde sine egne vipper og bryn uden at få påsat kunstige vipper ovs. Fri af hormonforstyrrende stoffer, parabener + indeholder plejestoffer

Aphro Celina  er 100% dermatologisk testet,  som lever op til samtlige EU-standarder for kosmetik –  OG IKKE testet på dyr.

_________________________

Derfor skal du vælge produkterne fra Aphro Celina

Aphro Celina  som har givet mange gode resultater. Jeg har forhandlet  Aphro Celina ca 2 år nu.  Mange af mine kunder som bruger Aphro celina  får at vide fra veninder “Har du fået lavet extensions” hvilket giver et godt smil. Du kan sagtens lave en kombination af extensions, permanent makeup med Aphro Celina og opnå bedre resultat.

Aphro Celina Classic vippeserum er en dokumenteret og effektiv øjenvippeserum en høj kvalitet. Den vil give dig  meget længere, flere, kraftigere og smukkere øjenvipper på kun 4-6 uger, afhænger af din cyklus.

Penslen føres langs vippekanten fra øjenkrogen og ud, lige præcis som en eyeliner. Aphro Celina Vippeserumen anvendes kun én gang om dagen, helst om aftenen efter afrensning. Kan sagtens bruges om morgenen.

Aphro Celina brynserum har en dokumenteret virkningsfuld effekt som øjenbrynserum, der kan hjælpe dig til at få meget smukkere, mere fyldigere og meget mere markerede øjenbryn på ca. 8 uger.

Aphro Celina Eyebrow Serum påføres med penslen på hele brynet eller det område du ønsker at stimulere hårvæksten i.

Anvendes én gang dagligt på ren og tør hud. Aphro Celina findes også i en Hairserum som du finder HER

 

Ingrediensliste:

Vip: Aqua, Butylene, Glycol, Glycerin, Chamomilla Recititia Flower Extract. Panthenol, PVP, Hydroxyethylcellulose, Potassium Sorbate. Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacatic Acid, Isopropyl Cloprostenate

Bryn : Aqua, Butylene, Glycol, Glycerin, Chamomilla, Recutitia Flower Extract. Panthenol, PVP, Hydroxyethylcellulose, Potassium Sorbate, Caffeine, Biotin. Sodium Hyaluronate, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Isopropyl Cloprostenate

Yderligere information

Vægt 0.10 kg

9 anmeldelser af Aphro Celina – Vippeserum & Brynserum

 1. Lis Bergmann

  Pia siger dette om Vippeserum: 6 uger og jeg havde fået både flere øjenvipper og mere tydelige & helt klart længere

 2. Lis Bergmann

  Liene siger dette om Vippeserum: Mine vipper blev kemisk brændt ved uheldigt lash lift behandling,så mine vipper blev hårde og korte. Efter nogle tid kunne se at ingeting hjulp mig og så besluttede jeg at prøve denne serum som fik jeg allerede om 2 dage . Denne vidunderlige serums resultater kunne jeg tydeligt se om 3 uger og nu efter jeg ikke har brugt den over 3 mdr stadigvæk har lange tykke og bløde vipper ! Bedste vippe serum der findes !!! Alle penge værd ?

 3. Lis Bergmann

  Veronica siger dette om Vippeserum: Vildt fantastisk serum! Jeg har aldrig rigtig troet på, at vippeserum skulle virke, men jeg besluttede mig for at prøve denne, og jeg er SÅ glad for resultatet, da mine vipper på relativt kort tid både er blevet længere, fyldigere og stærkere – så det har været alle pengene værd. Ydermere bliver produktet sendt rigtig hurtigt, og kundeservicen er topklasse. Kan varmt anbefale både serummet såvel som hjemmesiden!

 4. Lis Bergmann

  Heidi siger dette om Vippeserum: Godt produkt! Som helt klart er pengene værd, kan varmt anbefale det:-) vipperne bliver fyldige og lange!

 5. Lis Bergmann

  Anita siger dette om Vippeserum: Den bedste øjenvippeserum på markedet. Jeg har brugt denne nu et par år og den vil altid ligge i min makeup taske som en basis ting.
  Alle spørger om det virker er mine egne vipper og ja det er det. Jeg er lige begyndt på den til brynene og håber på samme virkning.

 6. Lis Bergmann

  Tina siger dette om Vippeserum: Helt igennem fantastisk serum. Kan varmt anbefales. Har fået de flotteste og længste vipper, og mange positive kommentarer hvor folk har spurgt om jeg har kunstige vipper på. Bedste køb

 7. Lis Bergmann

  Charlotte siger dette om Vippeserum: En helt fantastisk serum som jeg helt klart vil give mine varmeste anbefalinger – har i den grad gjort underværker for mine øjenvipper som er blevet både længere og fyldigere. Så helt klart alle pengene værd

 8. Lis Bergmann

  Pia siger dette om Vippeserum: Mine vipper er blevet så lange og flotte, og blevet meget tydligere og mørkere! Super produkt

 9. Kirsten vejen

  Super gode produkter både længere og tættere vipper og fyldigere bryn.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *
Populære serier