...
Aphro Celina – Vippe/Bryn/Hår

Aphro Celina Eyelash Eyebrown Hairserum

Garanti Vi forhandler udelukkende garanteret originale produkter!

Aphro Celina – Vippeserum Brynserum Hårserum

Aphro Celina serummer er dokumenteret virkningsfulde. Det gælder både vippe-, hår- og brynserummet. Se bedste vippeserum

Du kan Forebyg eller afhjælp hårtab med hår- og skægserummet fra Aphro Celina

– Du bruger din sera 1 gang dagligt indtil den ønskede effekt er opnået. Herefter anbefales det at bruge sera 2-3 gange om ugen for at vedligeholde resultatet. Se Vippeserum- Aphro Celina

– Aphro Celina sera indeholder kun naturligt forekommende konserveringsmidler, hvilket minimerer risikoen for allergiske reaktioner. Ingen af produkterne indeholder parfume, farvestoffer, parabener eller phthalater. Derudover er aphro Celina EU godkendt og ikke testet på dyr.

– Aphro Celina er udviklet og produceret i Tyskland hvor det kontrolleres af de tyske myndigheder.

– Aphro Celina er dermatologisk testet.

– Det aktive stof er Isopropyl Cloprostenate.

TYSK KVALITET NÅR DET ER BEDST!!.
For flere Aphro Celina produkter serie se link nedenfor.
Produkter der ikke er på min shop kan du bestille via tlf. eller E-mail.

Aphro Celina produktblad hudoghårpleje

Hvordan virker vippeserum?

 De 2 vippeserummer fra Aphro Celina

Vippeserum er vækstfremmer der stimulerer hårvæksten af vipper. Når den anvendes regelmæssigt, forlænger serummet den telogene vækstfase, hvilket forlænger vækstcyklussen for vipper. Som vil holde vippe hårene tykkere og stærkere Aphro Celina har indbygget pleje så vipperne får alt i en og samme arbejdsgang. Du finder 2 slags vippeserum Prime & Classic Prime er til sarte øjne

Hvilken vippeserum er den bedste?

Absolut Aphro Celina som også i mange tilfælde giver mørkerer hår

Kan man bruge Vippeserum til bryn?

Øjenvippeserum eller øjenbrynsserum Kan kun bruges i det område som navnet siger, fordi at et øjnebrynshår kan tåle mere power end et øjnevippene kan Aphro Celina fraråder kraftig fordi indholdet at vækstfremmer er højre til bryn end til vipper og alt andet kan give allergiske reaktion. De serummer, der virker mest effektivt på øjenvipper og øjenbryn, indeholder såkaldte prostaglandiner.

Hvordan bruger man bryn serum?

Aphro Celina Brynserum har en lidt større og flader pipette som gør den egnet til brynet uden besvær. Bryn serummet lægges på hele brynet hver aften efter rens. Den er meget let at påføre, kør Brynserum hen over det område som mangler hår.

Hvorfor mister jeg mine øjenbryn?

Grunde til tab af Øjnebryn
Mange mennesker er det naturligt, at hårvæksten mister sin pragt, i takt med at man bliver ældre. Det er en meget normal del af livets cyklus, mange kommer til at gennemgå. Det skyldes,også at dit stofskifte ændrer sig. Det kan skabe en stor ubalance, som kan medfører hårtab. Men heldigvis er der kommet en god løsning på problemet

Hvordan får jeg mine øjenbryn til at vokse ud igen?

Aphro Celina Bryn serum er er en effektiv vækstfremmer. Bruges dagligt hen over ca 6-8 uger og derefter vedligeholdelse 2-3 gange om ugen alt afhænger at din cyklus

Se hvordan du selv kan vokse dine bryn

Anvend en god bryn serum. For et godt resultat skal den bruges 1 gang i døgnet. Det tager ca 6-9 uger at se et godt resultat alt afhænger af din cyklus.

Hvordan får man flotte bryn?

Pluk Brynene

Pluk altid brynet i underkanten ( nedefra)og kun de hår, der ligger uden for brynets form. Du kan med fordel plukker brynene efter et bad, der er hårsækkene mere åbne, og hårene kan være nemmere at trække ud (som gør mindre ondt). køb en god pincet, som kan få fat i selv de fineste hår.

Hvad er hårserum?

Hårserum er et meget effektivt middel til forebyggelse og reducerer hårtab. Ligesom det er tilfældet med Vippe serum og bryn serum. er en hårserum mere koncentreret og virkningsfuld.

Aphro Celina  stimulerer vækstfasen og øger antallet af strå i hver hårsæk. De aktive stoffer  bl.a. prostaglandiner – styrker keratin syntesen og forsinker dermed det naturlige hårtab.

Hvordan bruges en Hårserum?

Aphro Celina hårserum kan anvendes til både skæg og hovedbundshår.
Er meget nem at anvende. Produktet kan både anvendes til bare områder eller i hele håret og eller skæget.
Daglig brug af din Aphro Celina  hårserum mindst 4 timer før bad, eller når du har tørret dit hår efter badet, hvor den efterfølgende masseres godt ind i hovedbunden/skægget.

Aphro Celina – giver et længerevarende resultate

Det område du har valgt at behandle med Aphro Celina giver et længerevarende resultatet, samt kraftigere og flere hår i det område hvor serummen kommes på.

Produkterne er dermatologisk testet og udviklet af eksperter i Tyskland, de er uden parfume, parabener og phatalater

Alle Aphro Celina produkter er EU-godkendt og ikke testet på dyr. og du kan derfor trygt bruge dem hver dag.

Der er ikke gået på kompromis med kvaliteten, og der herskes ingen tvivl om at brandet Aphro Celina har kvaliteten i højsædet. Her hos Hudoghårpleje finder du kun kvalitetsprodukter. Så drømmer du om lange, fyldige vipper, kraftige og fyldige bryn eller hår? Så har du fundet det helt rette sted.

Oplev enestående kvalitet og lynhurtig levering, når du køber dine Aphro Celina produkter her hos os.

Som stolte Aphro Celina forhandlere i Danmark garanterer vi produkter af højeste kvalitet. Har du spørgsmål vedrørende vores omfattende udvalg af Aphro Celina serum, er du altid velkommen til at kontakte os via e-mail på Info@hudoghaarpleje.dk eller telefonisk på 51236623.

Hvor vi er tilgængeligt alle hverdage mellem 10-15. Vi stræber efter at sikre, at din shoppingoplevelse hos os er tilfredsstillende, og vi ser frem til at høre fra dig. Køb med tryghed og få service i verdensklasse samt hurtig levering direkte til døren.