...

Sisley Eau Florale Mist

655,00 kr.

Sisley Eau Florale Mist

Opdag foryngende velvære med Sisley Eau Florale Mist. den har en beroligende og opfriskende virkning på huden væk huden om morgen fugt huden om eftermiddagen. frisk makeuppen op om aftenen.

Kategori:

Sisley Eau Florale Mist

Opdag foryngende velvære med Sisley Eau Florale Mist. den har en beroligende og opfriskende virkning på huden væk huden om morgen fugt huden om eftermiddagen. frisk makeuppen op om aftenen. Se Glow Nordic Rosen mist

______________________________________________

Fordele

FORYNGENDE - BEROLIGENDE - FUGTGIVENDE - OPFRISKENDE

Sisley Eau Florale Mist

Eau Florale Mist er en afslappende og forfriskende tåge- spray, der blidt vækker huden om morgenen og giver den ny vitalitet. Den beroligende formel er ideel til at opfriske og genoplive huden når som helst på dagen. Perfekt til strandbrug, hvor den hurtigt fugter og opfrisker huden på få sekunder. Om aftenen fjerner den effektivt de sidste spor af makeup.

Allerede ved første påføring opfriskes huden og giver øjeblikkelig velvære. Denne mist fungerer også som en makeup-fixer. Se vores foryngede 2in1 rens  

DE AKTIVE INDHOLDSSTOFFER

Kornblomst: Beroliger

Troldnød: Opstrammer

Rose: Opfrisker og blødgør

Orangeblomst: Opstrammer

Anvendelse

Påfør Floral Spray Mist med en afstand på ca. 15-20 cm fra huden og lad den tørre. Floral Spray Mist kan også bruges til at fiksere makeup ved at spraye den på den fuldendte makeup.

 

INGREDIENSER

VAND (AQUA), WITCH HAZEL WATER, ORANGE FLOWER WATER, ROSE FLOWER WATER, CENTAUREA CYANUS FLOWER WATER, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, OCTOXYNOL-13, PHENOXYETHANOL, PROPYLENE GLYCOL, METHYLPARABEN, CHLORHEXIDINE DIGLUCONATE, ETHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, DUFTSTOFFER (PARFUM), LINALOOL.

Bemærk: Ingredienslisten til Sisley og Hair Rituel by Sisley produkter opdateres løbende. Kontroller ingredienslisten på emballagen, før du bruger produktet.

Eau Florale Mist e er -Fri for alkohol.

Se glow Nordic naturlige hudpleje

Yderligere information

Vægt 0,150 kg