Tilbud

Aphro Celina Prime serum vipper & bryn-sart hud

539,00 kr.

Aphro Celina Prime – Sart hud Serum til vipper & bryn.

Drømmen du om lange, fyldige øjenvipper og smukke bryn?  og har du brugt mascara i mange år, har dine vipper brug for lidt ekstra pleje, for at blive sunde og stærkere igen. Har du sarte øjneomgivelser er Aphro celina Prime måske den helt rigtige løsning . Prime serum er godkendt til grøn salon – Sart Hud

På lager

Varenummer (SKU): ACPI0030 Kategorier: ,

Aphro Celina Prime -  Serum til vipper & bryn.

Drømmen du om lange, fyldige øjenvipper og smukke bryn?  og har du brugt mascara i mange år, har dine vipper brug for lidt ekstra pleje, for at blive sunde og stærkere igen. Har du sarte øjneomgivelser er Aphro celina Prime måske den helt rigtige løsning . Prime serum er godkendt til grøn salon

___________________________________________

Aphro Celina Prime Serum

Overvejet du at finde et vippe og bryn serum for sarte hud , der kan give dig det ønskede resultat. Prime Vippe og bryn serum plejer vippe og bryn håret, den er lavet af lavet af aktive ingredienser, der skal stimulere hårvæksten som giver tykkere, længere eller flere øjenvipper og fyldige øjnebryn.

Prime serum Aphro celina  hvis du har mister vipper gennem års brug af mascara og vippebukker eller under kemisk vippebuk, og du ønsker at pleje og styrke vipperne. Du vil opdage at du på sigt får naturlige, sunde og stærke øjenvipper og brynhår.

Godkendt til Grøn Salon

Aphro Celina Corallion -Prime har afløst Corallion serum i forbedret udgave Prime er Aphro Celina's nye "grønne" alternativ til behandling af vipper og bryn. Den er særlig mild som derfor også velegnet til dem med følsom hud.

Et extra + kan bruges som både bryn- vippe serum. Prime er på positiv listen hos grøn klinik og Grønsalon Det virksomme stof er baseret på naturlige ingredienser fra Kora. 

 

Serum hurtigere virkende -giver bedre resultat

Prime serum -Effekten vil normalt indtræffe efter ca. 4-8 uger.

HOW TO USE

Aphro Celina serum anvendes 1 gang i døgnet på en ny renset hud, langs vippekanten på huden og eller hen over brynet, der må ikke vaskes eller rense på huden de 4første timer for at Prime kan virke ordenligt,.

Anbefaler at gøre det til en fast rutine hver aften inde sengetid. God forøgelse med Aphro Celina Serum til sart hud

 

 

Yderligere information

Vægt 0,029 kg
Stk

1 Stk, 2stk