Ægte Rosenvand – hvad er det

Ægte Rosenvand skal gennem en særlig håndtering, selve udvinding forgår ved damp destillation, inden da er alle rosenbladene blevet håndplukket og det forgår kun ved daggry. Lige der når rosenbladene indeholder den højeste koncentration af rosenolie.

Glow Nordic hudplejesystem anvender kun økologiske rosenblade fra Rosa Damascena.

Denne helt særlige rose blomster kun i maj og juni.

Denne proces kommer fra Dalens Rige muldjord  der ligger i Boulgarien den kølige luft fra bjergene giver den optimale betingelser for at producere rosenolie af højeste kvalitet.

Rosa Damascena har fundet den perfekte betingelser i en stor Rosendal.

Glow Nordic Rosenmist er til dig der ikke vil gå på kompromis med kvalitet og til dig der vælger med omhu.

Rosenvandet indeholder dermed hele essensen af rose så det ikke bare er vand der er tilsat æterisk olie

Denne rosenvand fra Glow Nordic må ikke forveksles med rosenvand der er lavet med vand alkohol og ganske lidt rosenolie. Produkterne kan ikke sammenlignes.

 Ægte rosenvand – hvad er det 

Det er ikke nødvendig at tilsætte konserveringsmidler, parabener eller andre tilsætningsstoffere. Ægte Rosenvand er selvkonserverende.

Rosenvandet ligger under rosenolien ved damp destillation, før hen var det blot et biprodukt. Dette rosenvand stammer fra protektionen af den eksklusive rose der er verdens dyreste æteriske olie. Dette er 100% ren rosenvand og ægte rosenvand fra Boulgarien som har en forfriskende virkning på huden efter en sommerdag kan anvendes til mange slags hudproblemer særlige hvor problemet er rødligt. Der er intet tilsat og denne rene rosenvand som holder ca 1 år. Læs sådan kan du bruge Rosenvand

 

Det er godt at vide om rosenmist

Naturligt rosenvand har en diskret duft af roser, den holder ikke hele dagen så du kommer ikke til at dufte hele dagen fordi du anvende produktet, men giver en naturlig duft der aftager hen over et par timer. Opbevare rosenvandet korrekt ellers mister den signe egenskaber, må ikke stå i  direkte sollys eller få frost, men gerne i skabet på badeværelset ved alm temperatur. Læs rosenvand, hvad er det

 

Kundeservice

Få hjælp til at komme i gang med din skønhedsrutine.

En god hudplejerutine kan du opnå en smukker udgave af dig, forkæl huden og få en stålende glød og frisk teint, med hud i balance.

Få personligt rådgivning fra os og mulighed for hjælp til dine skønhedsbehov.

Kontakt os her

Ægte rosenvand hvad er det Glow Nordic Rosenmist