...
Tør hud i ansigtet- Glow Nordic

Tør hud i ansigtet

Oplever du tør hud i ansigtet samt stramhed i huden, især efter bad? Det tyder på tør hud, men fortvivl ej! Med Glow Nordic hudpleje kan du give din hud den pleje, den fortjener og opnå en strålende glød samt en silkeblød tekstur. Lær mere om årsager og løsninger til tør hud her. Se også Plages du af tør hud i ansigtet?

Er din hud tør eller dehydreret?

Det er vigtigt at skelne mellem hudtype og hudtilstand. Mens hudtypen er medfødt, kan hudtilstanden ændre sig og behandles effektivt. Derfor er det afgørende at identificere, om din hud er tør eller dehydreret, for at undgå fejlkøb af produkter, der ikke passer til din hud. Tørhed kan skyldes manglende hydrering eller brug af udtørrende produkter, især i vintermånederne, hvor alle hudtyper har brug for ekstra fugt, især hvis du lider af tør hud i ansigtet.

 

 

Tør hud versus sensitiv hud

Tør hud kan ofte forveksles med sensitiv hud, da tørhed ofte optræder hos dem med følsom hud. Tør hud kan ledsages af symptomer som eksem, udslæt og rødme, hvilket kan forveksles med sensitivitet. Det er vigtigt at passe ekstra godt på din hud, især hvis du bruger mundbind eller visir, da dette kan forværre tørheden. Se rejsestørrelse prøvesæt

 

 

Kendetegn ved tør hud

Hvis din hud ofte føles mat, stram og irriteret, og du oplever kløe og tørre pletter i ansigtet, så har du sandsynligvis tør hud. Tør hud kan også medføre vanskeligheder med at lægge en jævn makeup og kan have usynlige porer.

 

 

Tør hud i ansigtet -Pleje af tør hud med Glow Nordic hudpleje

For at pleje din tørre hud optimalt, er det vigtigt at følge en daglig hudplejerutine. Start med en ansigtsrens, der er skånsom og specielt formuleret til at genoprette hudens naturlige fugtbalance. Følg op med en skintonic, der er alkoholfri og beroligende for din hud. Disse trin vil ikke kun fjerne urenheder og makeup, men også forberede din hud til efterfølgende plejeprodukter.

Giv din hud den opmærksomhed, den fortjener, med Glow Nordic hudpleje, designet til at genoplive og nærme tør hud, så du kan stråle med sund og smuk hud hver dag

 

 

 

Kundeservice

Få hjælp til at komme i gang med din skønhedsrutine.

En god hudplejerutine kan du opnå en smukker udgave af dig, forkæl huden og få en stålende glød og frisk teint, med hud i balance.

Få personligt rådgivning fra os og mulighed for hjælp til dine skønhedsbehov.

Kontakt os her

 

Se net doktor tør hud