tør hud - undgå tør hud

Sådan renser du tør hud?

Om du har tør hud eller andre hudtyper er der vigtig at ansigtshuden renses 2 gange dagligt, morgen og aften det er fordi et hinde af snavs, forurening, støv og dødehudceller lægger sig på vores hud.

Det er desværre ikke nok med vand, det kan ikke opløse snavset og porer bliver tilstoppet. Renser du med renseprodukter, der ikke er velegnet til din hudtype, kan du risikerer at udtørrer huden. Fortag dybderens med en mild peeling creme

Hvordan plejer man bedst Tør Hud?

Har din hud tendens til at værre tør er det extra vigtig at bruge hudpleje som ikke udtørre, så huden ikke efterlades mere sart og udsat. Det kan godt betale sig at bruge tid at finde de rigtige renseprodukter, mange renseprodukter der skummer op kan være udtørrende på huden, samt sæbe eller produkter der indeholder alkohol.

Hvorfor har jeg tør hud i perioder?

Dels kan det være årstiderne vinteren og alle overgange vind og sommeren med meget sol, men tør hud kommer når hudbarrieren er svækket her er vigtig at give huden extra pleje til den sensitive hud, så den bliver beskytte bedst mulig mod yderlige irritation. Huden bliver tør med alderen da det naturlige fedtproduktion Aftager og her er det også vigtig med en hudpleje der ikke udtørre huden yderlige. Er huden rød og meget stram er det vigtig med en pause med peelingen.

Hvordan plejer man huden bedst?

Den bedste måde at pleje huden på er at have en god hudplejerutine. Rens din hud morgen og aften har du en kombineret hud brug 2in1 om Aften og Rosenmist morgen, for tør og moden hud brug kun 2in1.  1-2 Gange om ugen skal de døde hudceller væk med en Peeling dette er grundtråden som et godt fundament. Alle dagtimer bruges Creme hvis din hud er meget tør brug serum under cremen Brug inden både morgen og aften Rosenmist efter rens som sprayes direkte på huden

Hvad kan man gøre for at få en pæn hud?

Vigtig er en rigtig god og stabil hudplejerutine se afsnittet oven over( Hvordan plejer man huden bedst?) dernæst er det vigtig med en god nattesøvn, sund kost,  ikke ryge, alt sammen er med til at få en endnu smukker hud sorg for en varieret kost med vitaminer og mineraler. Særlig gode vitaminer for huden er  er A,B,C og husk at drikke rigeligt med vand.