...
Hudplejesæt moden hud- Glow Nordic

Hvornår er Mors dag i Danmark?

Hvis du gerne vil vide, hvornår Mors dag falder, er du kommet til det rette sted. I dette indlæg giver vi dig svaret og linker til fantastiske gaveideer til denne særlige dag. Mors dag fejres altid den anden søndag i maj.

Herunder finder du en oversigt over Mors dag i Danmark i de kommende år.

Årstal for mors dag                

2024 er det Søndag D. 12Maj

2025 er det Søndag D. 11 Maj

2026 er det Søndag D. 10 Maj

2027 er det Søndag D. 9 Maj

Hvorfor fejres Mors dag?

Denne dag startede i USA i 1872 af amerikaneren ved navn Julia Ward Hove. Hun var forfatter , det hun ønskede med dagen var lige så meget at det skulle være en dag for fred, som det skulle være den dag der skulle hædre kvinder.

Mors dag blev dog først en officiel helligdag i USA i 1914. I Danmark kom mors dag først i 1924. Læs mere om mors dag på HER

I Danmark er der tradition for at giver en gave til sin mor på dagen. Det mest almindelige er at købe en buket blomster og et kort, men det er efterhånden lige så normalt at give andre former for gaver eller at benytte dagen til en oplevelse sammen med sin mor.

Mangler du inspiration til en gaver?

Er du træt af altid at give blomster på mors dag, eller vil du bare gerne have inspiration til hvad du ellers kan købe til din mor på denne dag

Gaveideer til skønhed og pleje

Hvem kan ikke bruge lidt ekstra forkælelse eller luksus i hverdagen? Forkæl din mor med lækre produkter, som hun aldrig selv rigtigt får købt. Huden holder sig sund og frisk, når den plejes og fugtes med de rigtige produkter.

Find en skøn naturlig Hudpleje se cremer og meget mere  HER Se Rosenserien Bodyolie ansigtsmasker tonede dagcreme og mere HER  Hudoghårpleje.dk sætter fokus på miljøet bæredygtighed og dyrene. Eller en kropsolie som blødgør og fugter huden fra INsight finder du også en Body Clarence

Gaver til hårplejeprodukter

Her finder du en skøn professionel lækker hårplejeserie se mange spændende hårpleje produkter HER  som både passer på mor og vores miljø.
Du kan også finde forskellige lækker pakke løsninger Her som snildt kan spritles op i flere gaver hvis der er søskende så mor får et hele sættet.

Mors dag Gave

Mors dag er dagen hvor vi viser vores møder, at vi værdsætter hende. Hos Hudoghårpleje.dk har også Gavekort der passer din pris klasser som du finder Her vi kan sende direkte i en mail til hende. Hudoghårpleje har en bredt udvalg af skønhedsprodukter med fokus på naturlige, økologi, veganske ingredienser.

På hudoghårpleje.dk finder du også en serie der er Dansk og parfumefri Her er god ved meget sart hud og til dem der ikke ønsker nogle former for parfume.

Husk også Fars dag

Fars dag afholdes hvert år i Danmark den 5 juni.