...

Hårserum behandling mod hårtab

Aphro Celina Hairserum er et hårserum, der sigter mod at bekæmpe hårtab og stimulere hårvækst. Serummet indeholder aktive ingredienser, herunder prostaglandiner, der styrker syntesen af keratin og forsinkelse af det naturlige hårtab.  Det siges også at øge antallet af hårstrå i hver hårsæk. NYHED er der skabt en Aphro Celina spray til sart hud uden prostaglandiner samme effekt. Se Aphro Celina Serum

Hårserum behandling mod hårtab

Hårtab Hårserum

Dette hårserum er specielt designet til personer, der oplever tyndt hår, begyndende hårtab eller høje tindinger. Det kan anvendes både på hovedbunden og skæg hår hvis du oplever bare pletter. Produktet henvender sig også til dem, der mangler skæghår .

For at anvende Aphro Celina Hairserum, skal du placere pipetten direkte ved roden og hovedbunden. Det anbefales at anvende serummet regelmæssigt for at opnå de bedste resultater opstart hver dag. Serummet kan bruges til både håret og skægget, enten på bare områder eller i hele håret/skægget. En flaske på 50 ml rækker mellem 3-8 måneder afhænger hvor store områder der bliver behandler.

 

Aphro Celina Hår, skæg, vipper, bryn og ansigt

Aphro Celina Hairserum har også udviklet en forbedret udgave af deres vippeserum, kendt som Vippe Serum – Prime. Denne nye udgave Prime er ekstra plejende og velegnet til personer med følsom hud. Vippe Serum – Prime kan anvendes både til vipper og bryn. Se Hvad skal man gøre for at stoppe hårtab

 

Hårserum behandling mod hårtab

Aphro Celina Hårserum – Kliniske studier har vist at 9 ud af 10 testpersoner oplevede en bedring efter 3 md. Dette tal dækker dog over meget forskelligt opnået resultat. Lige fra meget lidt vækst til meget vækst.
Det afgørende punkt er om der stadig er lidt “liv” nede i hårsækkene, er der det vil produktet kunne gøre en stor forskel for dig. 1 flaske er rigeligt til at vurdere om det har værdi at investere i nr 2. Alt efter hvor store områder der behandles vil der være til Ca 4-8 md i flasken (50ml). Typisk vil man kunne begynde at se effekt efter Ca 2-3 md.

Det er vigtigt at bemærke, at oplysningerne er baseret på de fundne webkilder, og det er altid en god idé at konsultere en sundhedsekspert eller læge, hvis du har bekymringer eller spørgsmål vedrørende hårtab eller anvendelsen af hårserum.

Dette indlæg er lavet ved hjælp af AI og gennemskrevet og fact-tjekket af Lis fra Hudoghårpleje