...
Black-friday-

BLACK FRIDAY TILBUD
Vi tæller ned til Black Friday 2023

 

 

 

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Black Friday hos Hudoghårpleje

Black Friday hos hudoghårpleje udsalgsfesten starter på dagen Onsdag den.22 november 2023. Hører du til dem, der elsker et godt tilbud, så er Black Friday med garanti din dag. Det er dagen med rigtige gode tilbud en ren fest, hvor Hudoghårpleje inviterer dig til kæmpe et udsalg. Du vil finde kvalitets produkter med fokus for miljøet hos hudogpleje.dk

Black Friday har du nu mulighed for at shoppe løs blandt alle dine yndlingsprodukter. Black Friday giver dig tilbud på Hudpleje, Hårpleje, stylingsprodukter effektive serum til vipper, bryn og Hår, kropspleje til meget sart hud, Naturlige personlig pleje der helt sikkert vil falde i god jord til dig eller en, du holder af.

SHOP JULEGAVERNE IND BLACK FRIDAY

Der vil være en god mulighed for at købe julegaverne til Black Friday hos hudoghårpleje.dk

TILBUDSPAKKER    HUDPLEJE   HÅRPLEJE    APHO CELINA SERUM    CURLY GIRL  EL.ARTIKEL

Klar til Black Friday køb online

Det er yders nemt at shoppe hos hudoghårpleje.dk blot et klik og webshoppen er åbent hele døgnet, på den måde er det nemt at få fat i gode tilbud også på dagen Black Friday.
Det Bliver ikke nemmer at shoppe når det kan gøres i ro og mag fra ynglings stolen end i de fyldte butikker.​​​​​​​ Er du i tvivl omkring et eller flere skønhedsprodukter, vil jeg være behjælpelig på info@hudoghaarpleje.com  jeg kan hjælper dig med at finde de helt rigtige produkter, som kan forskønner din hverdag.
Rigtig God fornøjelse med Black Friday

Black Friday tilbud

       Find gaver til hendeog gaven til ham, som har alt

Black Friday ligger tæt på juleaften, som kan giver dig en fantastisk mulighed for at være i god tid med dine julegaveindkøb, eller finde advents og pakkekalenderen gaver eller som julegaven. Hudoghårpleje har masser af gode pakkeløsninger som snildt kan deles op til mange gaver, dem kan du forkæle dine kære med i december.

Hos Hudoghårpleje.dk finder du unikke Black Friday tilbud lige fra den professionel Gama IQ Føntørre, til Naturlig ansigtscreme eller komplette hudpleje serie, det er også nemt at finde gave fra dig til dig hudoghårpleje har gode Black Friday priser på rigtige mange kvalitet produkter, og tilbud som du lige står og mangler. Indtil da, kan du lade dig inspirere af den unikke hudpleje her.

Ønsker du selvforkælelse

Black Friday hos hudoghårpleje.dk giver dig også gode muligheder for at forkæle dig selv. Måske har du længe drømt om lange vipper eller fyldige bryn, en lækker professionel fugtgivende hårkur eller måske har du længe ønsket dig en ny og lækker naturlig tonede fugtighedscreme Hudoghårpleje har et bredt udvalg og udsalg på mange varer, Ta et kik på Shoppen måske er netop flere af dine skønhedsprodukter på udsalg.

Gode råd til Black Friday

Black Friday skal være en god shopping oplevelse, et godt råd er at du skal være forberedt og hurtig. Har du en eller flere hårpleje serier, som du med sikkerhed ved, at du aldrig bliver træt af, eller hudplejen du ikke kan leve foruden? Måske har du hørt fra veninder om Glow Nordic naturlige  hudplejeserie, som du endnu ikke fået investeret i. Så er Black Friday en rigtig god dag for at afprøve produkter i, både de nye eller de kendte, lige netop denne dag er der rige muligheder for forkælelsen med god samvittighed. Gode råd! overvej på forhånd hvilken produkter du ønsker at få fingrene i lav derefter en ønskeliste. Hos hudoghårpleje kan du lægge dine produkter i kurv så alt er klar.

Danmark Black Friday?

JA, helt sikkert. Black Friday er blevet meget populært og udbredt Danmark, og Hudoghårpleje er med på bølgen så kunderne kan tilbyde dig yderst skarpe priser på alt det bedste inden for skønhed og pleje. Men hvad er i grunden Black Friday? Godt spørgsmål. Ønsker du at vide det ? så klik HER Black Friday er et amerikansk fænomen, som stammer helt tilbage i 1960’ernes

I 2013  startede danske webshop at hoppe med på udsalgsfesten på netop denne fredag sidst november

Hvilken dato er Black Friday 2022?

Black Friday ligger hvert år fredagen sidst i november efter den amerikanske helligdag Thanksgiving.
Det betyder, at Black Friday hvert år ligger efter den fjerde torsdag i november – og i år er dette fredag d. 25. november 2022.

Hvad er Black Friday?
Black Friday er årets store handelsdag – overalt i verden. Det er den uofficielle start dato på julehandlen, men det er samtidig en dag hvor webshops og butikker byder på et hav af tilbud. Mange fysiske butikker har udvidede åbningstider – nogle butikker har døgnåbent.

Hvordan startede Black Friday?
Vi skal til USA for at finde oprindelsen af Black Friday. Black Friday ligger altid dagen efter den amerikanske helligdag Thanksgiving – og denne dag – ”the Friday after Thanksgiving” – har faktisk altid været betegnelsen for den uofficielle start på julehandlen i USA.

Det er dog først indenfor de seneste 10-20 år, at udtrykket ”Black Friday” faktisk begyndte at blive brugt. I USA var det i år 2005, at Black Friday virkelig tog fart, og i 2013 begyndte vi i Danmark at se de første initiativer til Black Friday. Siden da har salget på Black Friday været stigende for hvert år. I 2014 slog man rekord på Black Friday, hvor 4,5 millioner dankorttransaktioner blev gennemført, hvilket er det højeste antal nogensinde på én enkelt dag, og i 2015 fik Black Friday for alvor sit gennembrud i Danmark, og slog rekorden for største handelsdag nogensinde i dansk historie.

Hvorfor hedder det Black Friday?
Fredagen efter Thanksgiving – dagen hvor julehandlen uofficielt begynder, blev omtalt som Black Friday helt tilbage i 1961, hvor man i Philadelphia, USA brugte det til at beskrive den voldsomme trængsel og trafik af fodgængere og biler, som man hvert år så dagen efter
Thanksgiving, når næsten hele befolkningen begik sig ud i butikkerne for at starte på julehandlen. Omkring 20 år senere – efter at udtrykket Black Friday var blevet mere og mere brugt, blev en populær forklaring på begrebet at denne dag repræsenterer den dag på året, hvor detailhandlen begynder at få profit – altså at tallene på bundlinjen går fra at være røde til at være sorte.

Hvem opfandt Black Friday?
Black Friday stammer fra USA, og ligger altid dagen efter helligdagen Thanksgiving. Dagen efter Thanksgiving er for mange amerikanere en dag hvor de får fri fra arbejde og skoler, hvorfor denne dag naturligt altid har været en dag hvor amerikanerne strømmede til butikker og startede deres juleindkøb.
Det er ligeledes i USA at betegnelsen ”Black Friday” blev brugt første gang – nemlig som et billede på den sorte trafik af mennesker og biler på gaderne. Black Friday er altså en amerikansk handelsdag – men en dag som hele verden har taget til sig.

Hvor finder man Black Friday tilbud?

Skriv dig op til klubmail og få alle tilbud først hos Hudoghårpleje
Hos Hudoghårpleje finder du tilbudsfesten til Black Friday! Vil du være sikker på ikke at gå glip af de gode tilbud? Så følg med lige her på hudoghårpleje.dk, og på denne  siden.
Det er også altid en god idé at du sørger for at følge med på Instagram og Facebook hvor du kan blive inspireret af de mange skønne produkter, samtidig med at du kan holde dig opdateret på nyheder og aktuelle tilbud. Husk at tjekke postkassen og din indbakke!

*Fandt du alle 10 brands?
Glow NordicINsight Hårpleje | Gama Føntørre |Aphro Celina |Rosenserien | Artego Dream Repair | RFA Procare+ DanskSeliar Ehosline |INsight Curly Girl |INsight Men

Få personlig rådgivning skriv til info@hudoghaarpleje.dk