...

Bedste Vippeserum – Din vej til naturligt lange vipper?       

Har du et ønske om lange vipper, er du ked af dine vipper er korte? En vippeserum kan være en den helt perfekte løsning for dig. Med en øjnevippeserum bliver dine vipper flotte lange stærke  helt naturligt. Se hårtab

Bedste Vippeserum- Vippe serum Aphro Celina Vippeserum langevipper

Hvorfor har jeg ikke lange øjnevipper?

Det er ganske få der er født med lange vipper, i hver fald ikke så lange som vi ønsker, derfor er en vippeserum hjemligheden bag lange vipper.  En vippeserum får vippehårene til at vokse ud og blive længere.  Hvis du syntes tidliger du havde længer vipper, kan der være flere årsager til de er blevet tynder og korter. Ved brug af øjnemakeup, for håre metoder til af fjeren makeup og mangle på pleje af dine vipper. Vippe extensions  falske vipper kan også være årsag. Vores cyklus gennem liver med hormonelle forandringer.  Men til dig der ønsker længer vipper eller mere øjnebryns hår finder der serummer der kan løse dit problem Se vores udvalg og hvorfor du bør vælge Aphro Celina Serum til Hår Bryn og vipper

 

Sådan virker en vippe serum Fra Aphro Celina

Øjnevipper hårene har en vækstcyklus  fra de vokser ud til de falder af, præcis som hårene på hovedet, med en vippeserum kan du forlænge denne periode ud over det plejer vippeserummet hårene så de bliver stærkere og fyldigere. Det afhænger af vores cyklus hvor hurtigt det går og hvor lange de kan vokse. Aphro Celina serum kan næsten fordoble sin egen længde ca 80% forlængelse/ fyldige. TYSK KVALITET!

 

Hvordan bruges Aphro Celina?

Aphro Celina vippe og bryn serum kommer i en Exklusive guldfarvet beholder. De minder om flyende eyeliner vippeserummet har en fin pensel som passer til øjnevippen præcis som man lægger en eyeliner på vippekanten.

Øjnebrynserummet har en fyldigere og flader pensel som passer til brynet. Serummerne er klar i farven så der ses ingen farve. Meget nemt at anvende og kun i gang i døgnet.  Vi anbefaler at anvende serummet om aften på ny renset hud. Lad lige huden tørre op inden brug af Aphro celina serum.  Aphro Celina kan anvendes præcis på det tidspunkt af døgnet der passer dig. Dog er det vigtigt ikke at rense huden efter brug af serummet de første 4 – 5 timer.  

 

Hvor lang tid tager det at få længer vipper?

Det tager mellem 4-6 uger for vipperne kan vokse ud. Derfor vil du først efter en periode kunne opleve at virkningen af serummet ses, da de vipper skal ”næret” med serum i en periode og have tid til at vokse ud. Man både mister og producerer vippehår hver dag, derfor skal du blive ved i en længerer periode af anvende Aphro Celina  hver dag  ca 8-10 uger derefter vedligeholder du ved brug 2-3 gange om ugen. Så din vippehår forbliver lange. Dog er der forskellige cyklus nogle efter en periode kan kun bruge serummet 1-2 gang om ugen hvor andre skal bruge serummet 3-6 gane om ugen. Se behandling af hårtab

 

Kan vippe serum være farligt?

Som udgangspunkt er Aphro Celina 100% dermatologisk testet, lever op til samtlige EU-standarder for kosmetik – IKKE testet på dyr vippeserum derfor sikkert for dig, hvis du i starten opleve let irritation ved brug, start mere stille og roligt op eks. Hver anden dag  eller 1-2 gange om ugen så huden vænner sig til produktet.  Men det er ikke noget at være bekymret over. Det kan svie, hvis du får serummet ind i øjet. Lad huden vænne sig til produkterne.

Oplever du slem irritation, røde øjne eller andre allergiske reaktioner, bør du stoppe og tale med din læge. Vi er ikke ens og derfor reagerer på forskellige ting, og derfor er det ikke sikkert at du tåler øjnevippeserum ligesom det er heller ikke ens betydende med, at du ikke kan tåle et andet mærke.

Vi oplever meget sjældent at folk ikke tåler Aphro Celina serummer.