Bliv forhandler af Glow Nordic

Hvis du ønsker at blive forhandler af Glow Nordic, skal du blot udfylde formularen, så tager vi kontakt til dig. Når du er oprettet som kunde kan du i ro og mag bestille når det passer ind i din dag, du vil få et kundenummer med kode som giver ret til B2B. Her gives gratis fragt ved køb over 1300 kr

Du kan også tage kontakt direkte på:
Lis Bergman
Tlf: 51 23 66 23
Mail: Info@hudoghaarpleje.dk

Åbningstider: Man-Fre 9.30 – 17.30

 

Hvem kunne være en potentiel forhandler:

Det kunne være frisørsalonger, tøjbutikker, parfumeri, Kosmetologer, eller som extra salg ved homeparties.

Kan være en extra indtjening i små som større virksomheder, og til dig der er på udkig efter hudpleje som ikke findes over alt men mere noget unikt.  Glow Nordic er Vegansk, naturlig, med op til 80 % Økologiske ingredienser Simpelt- enkelt- resultat.

Høj standard indenfor kvalitetskontrol, sikkerhed og regulativer. Produkterne er veganske. GLOW NORDIC er en Hudplejeserie af eksklusive, multifunktionelle og effektive hudplejeprodukter, som dækker hudens naturlige behov.

Rosenolie er den dyreste planteolie med den største virkning på huden. Rosen olie og Rosenvand indeholder en hav af vitaminer og antioxidanter og er særlig god til at berolige huden som rødme og hud udslet, Dens egenskaber er at bringe huden i balance, og normaliserer syrekappen på en helt naturlig måde, da  rosenvandet i sig selv har den rigtige ph værdi og tillige er antiinflamittoriske og antibaktuele. Glow Nordic hudpleje er egnet til alle hudtyper selv sart hud. Den er også særlig god til at give huden glød og fjerne urenheder. Velegnet til Tør hud, uren hud, sart hud, fedtet hud, normal hudtype.

Glow Nordic hudplejesystem er vegansk med økologiske ingredienser. Det er et simpelt system som dækker hudens behov, og en del af produkterne har mange funktioner, så hvorfor have en masse beholder stående på badeværelset.