...
Tilbud

Seliar Curl – Activator spray 200 ml- Krølle Spray

179,00 kr.

Til krøller +UV-filter Curl Activator 

Seliar Curl Activator spray er en leave-in spray som er ideal til krøller, permanentet eller bølget hår.

KOMMER SNART 

Den fugter dit hår, har en anti-krus effekt og har en beskyttende effekt mod luftfugtighed. Er ekstra mild og fri af SLS/SLES. Indeholder UV-filter, Honning, Argan olie, Hørfrø olie og Silke Proteiner. Sprayes på fugtigt hår for at beskytte og forme under føntørring på tørt hår for at genoplive og fugte dine krøller. Se INsight Curly Girl  få de perfekte krøller som alle drømmer om

Ikke på lager

Varenummer (SKU): SECUA0200 Kategorier: , ,

Til krøller +UV-filter Curl Activator 

Seliar Curl Activator spray er en leave-in spray som er ideal til krøller, permanentet eller bølget hår.

Den fugter dit hår, har en anti-krus effekt og har en beskyttende effekt mod luftfugtighed. Er ekstra mild og fri af SLS/SLES. Indeholder UV-filter, Honning, Argan olie, Hørfrø olie og Silke Proteiner. Sprayes på fugtigt hår for at beskytte og forme under føntørring på tørt hår for at genoplive og fugte dine krøller.

____________________________________________________

Hvem ønsker ikke at have flot krøllet hår.?

Seliar som er et Italiensk produkt, har udviklet denne unikke spray. Seliar Curl Activator er specielt fremstillet til dig med bølget og krøllet hår. Til dig som elsker at dine lokker sidder som de skal. Ønsker du Seliar Curl shampoo. Et alternativ til hårpleje til Seliar curl, som er mere Naturlig og miljøvenlig er Anti Frizz fra INsight  

Seliar Curl Activator spray. Iindeholder  naturlig honning og Arganolie som bare hjælper med at understrege krøllernes naturlige skønhed og strukturere dit krøl. Argan olie fylder dit hår op med fugt, reparerer dit skadede hår samt blødgør hårstrået. Honningen hjælper med at gøre håret stærkere og løse problemet med spaltede spidser. Takket være Seliar Curl - Activator spray bliver dit hår mere smidigt, elastisk og glansfuldt, og får dine krøller til at tage sig godt ud selv på kedelige dage!

Se Artego fugtgivende hårplejesæt 

HOW TO USE

Sprayes i det nyvaskede hår eller som en opfrisker til dine krøller. Får dit hår til at se mere sundt og glansfuldt ud. Jeg anbefaler dig at starte med lidt produkt  så du lærer Seliar Curl Activator spray at kende,  er meget drøj i brug.

Ingredienser:

Aqua (Water), Alcohol _Denat., Propylene Glycol, Panthenol, PEG-15 Cocopolyamine.  PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum (Fragrance), Phenoxyethanol, Hydrolyzed Wheat Protein, Cetrimonnium Chloride, Ethylhexylglycerin. Triethanolamine, Citronellol, Sodium, Benzoate, Argania Spinosa Kernel Oil, Linum Seed Oil, Mel (honey), Simethicone, Polyamide-2, Hydrolyzed Silk, Telrasodium Glutamate Diacelate.

Yderligere information

Vægt 0,225 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Seliar Curl – Activator spray 200 ml- Krølle Spray”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *