Tilbud

Julepakke adventsgave kalendergave -Gaveide

1.649,00 kr.

Julepakke adventsgave kalendergave -Gaveide

Julepakker -Gaveide består af 3 dele en forkælelses til Vipper , Bryn og Hår

Aphro Celina Serum tilbud- Vippeserum og Brynserum

Lange Vipper & Smukke fyldige Bryn Eyelash- Eyebrown

Aphro Celina serum tilbud- Vippeserum og Brynserum er en pakke løsning til et nyt look med fokus på dine øjenomgivelser. Drømmer du om lange vipper og fyldige bryn er du havnet det helt rigtige sted. Aphro Celina er Dokumenteret effekt !

Derfor skal du vælge produkterne fra Aphro Celina serum

Aphro Celina Serum

Vippeserum og Brynserum fra Aphro Celina  er 100% dermatologisk testet,  som lever op til samtlige EU-standarder for kosmetik –  OG IKKE testet på dyr.

Fri af hormonforstyrrende stoffer, parabener + indeholder plejestoffer

Aphro Celina Classic vippeserum er en dokumenteret og effektiv øjenvippeserum en høj kvalitet. Den vil give dig  meget længere, flere, kraftigere og smukkere øjenvipper på kun 4-6 uger, afhænger af din cyklus.

HOW TO USE

Penslen føres langs vippekanten fra øjenkrogen og ud, lige præcis som en eyeliner. Aphro Celina Vippeserumen anvendes kun én gang om dagen, helst om aftenen efter afrensning. Kan sagtens bruges om morgenen.

Aphro Celina brynserum har en dokumenteret virkningsfuld effekt som øjenbrynserum, der kan hjælpe dig til at få meget smukkere, mere fyldigere og meget mere markerede øjenbryn på ca. 8 uger.

Aphro Celina Eyebrow Serum påføres med penslen på hele brynet eller det område du ønsker at stimulere hårvæksten i.

Har du fået høje tindinger, tyndere hår, pletskaldethed, måske lidt lang afstand mellem hårstrået?

Aphro Celine spray NYHED - Hår & Skæg Serum 30ml 

Denne nye spray gør det nemmer at håndterer, ved tynde tindinger bare pletter i skæg eller hovedbunden evt mindre områder med tynder hår partier. Aphro Celina spray har opgraderet og fornyet hår og skæg serummet, nemmere at fordele, mere effektiv. Godkendt til grøn salon Se Hair og skæg serum 50 ml

Aphro Celina spray- Serum til Hår & Skæg indeholder det aktive molekyle (ICP)

Udover det aktive stof, indeholder alle Aphro celina serum, desuden gode plejende ingredienser, der bidrager til et hurtig og effektivt resultat. Det er videnskabeligt bevist at ICP som stimulerer hårvæksten, revitaliserer, “vækker” hvilende hårsække og øger antallet af hår. 

Kliniske studier har vist at 9 ud af 10 testpersoner oplevede en bedring efter 3 måneder

Aphro Celina Hår & Skæg Serum – Kliniske studier har vist at 9 ud af 10 testpersoner oplevede en bedring efter 3 måneder. Tallet dækker over meget forskelligt opnået resultat. Lige fra meget lidt vækst, til meget vækst. Det afgørende punkt er om der stadig er lidt “liv” nede i hårsækkene, er der det vil produktet kunne gøre en stor forskel for dig.

Aphro Celina spray anvendes 1 gang i døgnet på tør hud spray 1-2 gange og masser godt ind Serummet fedter ikke.

1 flaske er rigeligt til at vurdere om det har værdi at investere i nr 2. Alt efter hvor store områder der behandles vil der være til Ca. 4-8 måneder i flasken (50ml). Typisk vil man kunne begynde at se effekt efter Ca. 2-3 måneder. Ved anvendelse – 1 gang dagligt.

HOW TO USE

Spray 1-2 gange i døgnet på de områder der skal behandles og masser derefter godt ind. Dette skal udføres på tør hud og der må ikke vaskes hår før efter 4 time