Tilbud

Julegaver Adventsgave kalendergave -Gaveide

729,00 kr.

Julegaver Adventsgave kalendergave -Gaveide

Julegave -Gaveide består af 4 dele en forkælelse til huden – Lækre ren hud rens, Blød hud

Maske Ansigtspleje - Claymask

100% naturligt og 85% organisk certificeret indhold. 100% vegansk.

Maske fra Rosenserien  er en Økologisk Lermaske clay som er fremstillet af en særlig rosa ler som hives op af den Nordfranske jord.  Ler maske er særligt godt renseprodukt,  er nem at påføre din hud,  Det er op til dig at tage et hvil på 15- 20 minutter.

Efter indvirkningstiden renser du den af med nogle svampe eller vat rondeller og din hud ser smuk og flot ud, med en naturlig glød.

Glow Nordic Korund Crystal peeling Face & Body

På få minuter opnår du en smuk glat hud igen

+99% Naturlig + 100%Vegansk

Ansigtsmaske fra Glow Nordic er en eksfolierende produkter som er yderst effektiv, og henvender sig til alle hudtyper tør hud, uren hud, fedtet hud, sart hud som heller ikke tåler parfume. Den indeholder fine korund krystaller, som blidt fjerner de døde hudceller (uden at ridse hudens overflade), kornene er runde og ikke sætter sig i porrerne (som ellers ridser huden).fjerner døde hudceller og renser porerne, så huden bliver blød igen.

Glow Nordic Hydra 2in1 rens

Fugter Reparerer og Renser 

+100% naturlig +100% vegansk +100% Naturlige Vegetabilske olier +100% Organisk rosenvand +45% økologisk

Glow Nordic 2IN1 Ansigtsrens, så behøver du ikke også en øjne makeup fjerner

Giver huden naturlige glød og udstråling. Rig på naturlige antioxidanter, som også bekæmper, at huden bliver grå og kedelig. Mens du renser, plejer du din hud 2 in 1 face cleanser  fugter reparerer og renser i en og samme arbejdsgang. Find en ansigtsrens der passer til din hudtype, uden at udtørre huden. Særlig god til tør hud

Body wash Fordele

Body wash fra Rosenserien sæbe har høj genfedtningseffekt og skummer nemt op samt er meget koncentreret. En dejlig og behagelig sæbe med en fin blid duft af rose, ja endda så mild  så den tåles af mange også sart hud som kan anvende Rosenserien - Sæben er også perfekt til sarte hud! her investeres i et godt bæredygtigt produkt til hele familien kan Rosenserien - denne sæbe varmt anbefales, den har et smart pumpe system så du får passende dosering bare ved et pump.