Tilbud

Julegaver Adventsgave kalendergave -Gaveide

419,00 kr.

Julegaver Adventsgave kalendergave -Gaveide

Julegaven -Gaveide består af 3 dele en forkælelse til huden – Lækre bløde hænder, deodorant diskret duft

Håndcreme

100% naturligt og 88% organisk certificeret indhold. 100% vegansk. Godkendt af Animal Rights og International PETA.

Håncreme fra Rosenserien er meget velegnet til tørre hænder. Håndcreme er godt efter du har vasker hænderne for at holde huden blød.

Tørre hænder får du af hyppigt håndvaske eller har hænderne meget i vand kan det være meget hårdt mod dine hænder, som skaber ekstra behov for en ordentlig håndcreme. Rosenserien - Økologisk håndcreme er god året rundt, men særlig den tid af året, hvor dine fingre føles tørre, et rigtig godt våben mod tørre hænder.

Fordele ved håndcrem

Rosenserien - Økologisk håndcreme indeholder vegetabilske olier og urter i cremen har en beskyttende og beroligende effekt på huden, absorberes let af huden og gør dine hænder bløde og smidige.

______________________________

Deodorant kvinder

 Økologisk Deodorant Naturlig hudpleje skal føles godt og behageligt.

100% naturligt og 91% organisk certificeret indhold. 100% vegansk. 

Deodorant kvinder fra Rosenserien er en økologisk Roll-on  med en mild rosenduft, der egner sig til den moderne kvinde som ønsker kvalitet og som passer på miljøet og sig selv. Til dig der IKKE ønsker at smøre produkter på kroppen med ting der er overflødige, og til den feminine kvinde der kan lide en Exklusive duft af mild naturlig rose

Fordele med deodorant kvinder

Rosenserien`s Deodorant til  kvinder er Økologisk deodorant med mild rosenduft  er en roll-on deodorant, der effektivt modvirker lugt og beskytter samtidig den sarte hud under armene. Deodoranten har en base af Aloe Vera gelé, der er økologisk. Geléen gør den meget drøj  -  Roll-on Deo er til damer som ønsker en mild og behagelig duft hele dagen.

100% naturligt og 72% organisk certificeret indhold.+100% vegansk. .

Body wash- Kropspleje

100% naturligt og 72% organisk certificeret indhold.+100% vegansk. 

Body wash fra Rosenserien -  Økologisk vegetabilsk sæbe kan anvendes på hele kroppen, selv på den sarteste hud. Kan også bruges som en håndsæbe eller som et skumbad.

Body wash fra Rosenserien - Økologisk vegetabilsk sæbe er en meget mild økologisk sæbe som er baseret på Fair Trade mærket Aloe Vera gelé.
Rosenserien - Økologisk vegetabilsk sæbe kan anvendes på hele kroppen, selv på den sarteste hud.