Tilbud

Julegaven Adventsgave kalendergave -Gaveide

1.159,00 kr.

Julegave Adventsgave kalendergave -Gaveide

Julegave -Gaveide består af 2 dele en selvforkælelses til vipper bryn og håret -mere hår langevipper flotte bryn

Aphro Celina Prime -  Serum til vipper & bryn. Sart hud

Drømmen du om lange, fyldige øjenvipper og smukke bryn?  og har du brugt mascara i mange år, har dine vipper brug for lidt ekstra pleje, for at blive sunde og stærkere igen. Har du sarte øjneomgivelser er Aphro celina Prime måske den helt rigtige løsning . Prime serum er godkendt til grøn salon

Aphro Celina Prime Serum

Overvejet du at finde et vippe og bryn serum for sarte hud , der kan give dig det ønskede resultat. Prime Vippe og bryn serum plejer vippe og bryn håret, den er lavet af lavet af aktive ingredienser, der skal stimulere hårvæksten som giver tykkere, længere eller flere øjenvipper og fyldige øjnebryn.

Prime serum Aphro celina  hvis du har mister vipper gennem års brug af mascara og vippebukker eller under kemisk vippebuk, og du ønsker at pleje og styrke vipperne. Du vil opdage at du på sigt får naturlige, sunde og stærke øjenvipper og brynhår.

Aphro Celina Corallion -Prime har afløst Corallion serum i forbedret udgave Prime er Aphro Celina's nye "grønne" alternativ til behandling af vipper og bryn. Den er særlig mild som derfor også velegnet til dem med følsom hud.

Et extra + kan bruges som både bryn- vippe serum. Prime er på positiv listen hos grøn klinik og Grønsalon Det virksomme stof er baseret på naturlige ingredienser fra Kora. 

Serum hurtigere virkende -giver bedre resultat

Prime serum -Effekten vil normalt indtræffe efter ca. 4-8 uger.

Aphro Celina serum anvendes 1 gang i døgnet på en ny renset hud, langs vippekanten på huden og eller hen over brynet, der må ikke vaskes eller rense på huden de 4første timer for at Prime kan virke ordenligt,.

Anbefaler at gøre det til en fast rutine hver aften inde sengetid. God forøgelse med Aphro Celina Serum til sart hud

Høje tindinger, tyndere hår, pletskaldethed, måske lidt lang afstand mellem hårstrået?

Aphro Celine spray NYHED - Hår & Skæg Serum 30ml 

Denne nye spray gør det nemmer at håndterer, ved tynde tindinger bare pletter i skæg eller hovedbunden evt mindre områder med tynder hår partier. Aphro Celina spray har opgraderet og fornyet hår og skæg serummet, nemmere at fordele, mere effektiv. Godkendt til grøn salon

Aphro Celina spray- Serum til Hår & Skæg indeholder det aktive molekyle (ICP)

Udover det aktive stof, indeholder alle Aphro celina serum, desuden gode plejende ingredienser, der bidrager til et hurtig og effektivt resultat. Det er videnskabeligt bevist at ICP som stimulerer hårvæksten, revitaliserer, “vækker” hvilende hårsække og øger antallet af hår. 

Kliniske studier har vist at 9 ud af 10 testpersoner oplevede en bedring efter 3 måneder

Aphro Celina Hår & Skæg Serum – Kliniske studier har vist at 9 ud af 10 testpersoner oplevede en bedring efter 3 måneder. Tallet dækker over meget forskelligt opnået resultat. Lige fra meget lidt vækst, til meget vækst. Det afgørende punkt er om der stadig er lidt “liv” nede i hårsækkene, er der det vil produktet kunne gøre en stor forskel for dig.

Aphro Celina spray anvendes 1 gang i døgnet på tør hud spray 1-2 gange og masser godt ind Serummet fedter ikke.

1 flaske er rigeligt til at vurdere om det har værdi at investere i nr 2. Alt efter hvor store områder der behandles vil der være til Ca. 4-8 måneder i flasken (50ml). Typisk vil man kunne begynde at se effekt efter Ca. 2-3 måneder. Ved anvendelse – 1 gang dagligt.

Spray 1-2 gange i døgnet på de områder der skal behandles og masser derefter godt ind. Dette skal udføres på tør hud og der må ikke vaskes hår før efter 4 timer