Tilbud

Julegaven Adventsgave kalendergave -Gaveide

559,00 kr.

Julegave Adventsgave kalendergave -Gaveide

Julepakken -Gaveide består af 4 dele en forkælelse til håret lækre Shampoo og Conditioner, tørvask, en nærende og repair hårolie

Daily Use

Shampoo og Conditioner rejsestørrelse. Egner sig til hele familien eller til dig, der vasket dit hår hyppigt – giver fylde og er meget mild. Et rigtig godt valg hvor familien kan bruge det samme sæt , Daily Use er så mild at børn fra 6 år alderen kan anvende den. Er også egnet til den kvalitet/ miljø bevidste familie.

Tørshampoo Daily use

Dry shampoo - Tørshampoo

+ Økologisk neemolie + Plankton ekstrakt + 98% naturlige ingredienser

Dry Shampoo fra INsight Daily Use Bodifying er en tørshampoo i pulverform, som renser og genopfrisker din hovedbund ved at absorbere overskydende talg og fedt. Det er en smart opfindelse til at udskyde din hårvask. INsight Dry shampoo giver dit hår fylde og volumen på blot få sekunder.

Hårstyling og Hårpleje til tørt hår

96% naturlige ingredienser + Hybenolie + Økologiske ekstrakter fra katost, althea og calendula + Vegansk

Hair Repair Complex er en serum/hårolie. Den går ind og genopretter håret så den reparerer de spaltede spidser. Hair Repair Complex forsegler og beskytter håret mod fugtighed og varmeredskaber, så som fladjern, føntørrer og andre stylingsredskaber.

Fordele

Hair Repair Complex  er også god til at bevare din fugtighed glans, og beskytte din længder og spidser. Du kan se det som en extra pleje af dit hår ( Kur) som også afhjælper spaltede spidser. Jeg anbefaler også en god shampoo og kur/ mask fra INights Damaged Hair som der reparerer dit hår HER eller INsight Antioxidant som du finder HER.

Det er vigtigt at beskytte dit hår, hvis du bruger varmeredskaber, især når håret er langt så slidte bliver mere.

Hair Repair Complex  serum giver dit hår fugt  og efterlader det blødt og glansfuldt. Hair Repair Complex er en serum som er meget drøj i brug og god til tørt hår.

Fri for sulfater,  syntetiske farvestoffer, parabener og MIT. Denne naturlige hårpleje indeholder kun allergivenlige dufte.